Saints (10-3) vs Chiefs (12-1). Vilken match! Kanske rent av en försmak av kommande Super Bowl i februari?! Vi får se, men otroligt spännande att se hur den här fajten kommer te sig. Det vi vet är att Saints fick stryck mot ett "sådär-Eagles" senast, MEN idag är åter QB-ässet Drew Brees tillbaka och det behövs. Brees är gjuten i Hall of Fame och är en superb injektion för Saints offensiv.

Jag kommer dock spela på Chiefs-vinst och spelar Chiefs -2 till oddset 1,80 hos Casumo , Unibet , LeoVegas och 888sport .

Värt att notera:

1. Chiefs har hela 10 raka segrar på bortaplan. Rekord i NFL. Notera det!

2. Chiefs leder NFLs totala offensiv emedan Saints är på plats nr 15. Senast lagen mötes, vilket var 2016, då vann Chiefs med 27-21.

3. Saints har 10-3, men notera att laget enkom vunnit över ETT lag som är över .500 och det är Bucs x 2. Laget har haft ett väldigt enkelt schema under 2020 och det bör noteras.

4. Chiefs QB-stjärna Mahomes är 8-0 mot top 5 storing defense (se Saints).

5. Lagens totala stats berättar att Chiefs snittar 31 poäng framåt per match emedan Saints ligger på 28 poäng. Chiefs defense tillåter 21,6 poäng bakåt per match emedan Saints tillåter 20,4 poäng. Det är jämna siffror, men de blir inte så jämna när du förstår att Chiefs har mött tufft motstånd hela säsongen. Saints å sin sida har haft det väldigt mycket enklare fram till idag.

6. Det är svårt att undgå Chiefs offensiv och då främst TE Kelce. Killen har 749 mottagna yards över de sex senaste matcherna. Det är nytt rekord för en TE genom alla tider under en säsong.

7. Saints secondary tillåter i snitt 209 yards per game (plats 4 i NFL), men laget är starka som enhet och har mött enklare gäng till dags dato. Chiefs offensiva lina kommer ge Mahomes sin tid i sin passing pocket och då har jag svårt att se hur Saints "scheme operation" i sin secondary skall orka matcha WR Hill, TE Kelce el WR Watkins?! Jag kan inte se det...

Jag är övertygad om att Saints kommer bli bättre med Brees tillbaka, men Brees behöver ett par matcher för att finna sin form och det är lite väl tufft att direkt kliva in mot Super Bowl-mästarna Chiefs. Nej; Mahomes kommer inte slarva bort den här matchen. Han har lite revansch att utkräva från sina tre turnovers senast. Jag spelar Chiefs -2 till oddset 1,80 och om du vill ha ett sidospel är TD på Chiefs Kelce också ett bra spel.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip