Saints (10-3) vs Colts (6-7). Linan i Vegas ligger på Saints -9 och den är ganska rimlig även om ni vet att jag inte gillar att spela för mkt handicap. Saints skall bara vinna den här matchen och ta ett närmare kliv gällande top seed NFC...

Jag kommer spela att Saints WR-superstar Michael Thomas kommer göra minst en TD till oddset 1,83 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Saints har kanske ligans bäste WR i form av Michael Thomas. Om han plockar in 23 pass till från QB Brees kommer han att passera tillika Hall Of Fame-ässet, Marvin Harrisons rekord om 143 mottagningar över en säsong. Vi pratar om 121 mottagningar för 1 424 yards. Han snittar 128,4 yards på hemmaplan. Håll koll i afton. Spela minst en TD på Thomas.

2. Colts är det lag som tillåtit mest passing yards (se svag secondary) sedan vecka 12. Över 300,7 yards. Räkna kallt med att WR Thomas kan ha en field day i afton på hemmaplan. Saints snittar på 26,5 poäng framåt per game.

3. Saints RB Kamara har 0 TDs sina åtta senaste matcher. Helt iskall i red zone för tillfället.

4. Colts har många top notch-spelare skadade och halvskadade till den här outingen och det är inget gott tecken. Campbell, Vinatieri och Ebron för att nämna några. Deras enda chans att vinna är om Colts RB Mack får bollen ofta och länge. MEN han är också tillbaka efter skada och lär behöver 1-2 matcher för att vara inne i matchtempo. Mack har 900 yards i år och det är väldigt bra. OBS! Saints har inte tillåtit en 100 yards löpare på 35 raka matcher. NFL-rekord en masse!

5. Colts har förlorat 5 av sina 6 senaste matcher. Inte med mycket någon gång, MEN förlorat. Idag är motståndet något helt annat.

6. Saints har aldrig förlorat två matcher i rad de senaste 43 matcherna. Notera den statsen. Vidunderlig!

Idag vinner Saints hemma i Mercedes-Benz Superdome. MEN linan är hög; -9 på Saints kan gå, men bästa spelvärdet är trots allt att Saints WR-äss Michael Thomas sätter minst en TD. Notera statsen; 128,4 yards i snitt på hemmaplan! Jag tvekar inte en sekund, utan lägger mitt spel på Thomas att göra en TD till oddset 1,83 hos Unibet . Bara att rygga!

/Rolo Martins

This is the stats tab
This is the post tip