Saints (8-1) vs Eagles (4-5). En suverän toppmatch i NFC. Saints har åtta raka segrar och möter försvarande Super Bowl-vinnarna Eagles. En matchup som kommer smaka mumma!

Vecka 11 på tapeten. Saints leder NFC South emedan Eagles som vann Super Bowl ifjol just nu är utanför slutspelet.

Jag kommer spela Saints -7 till oddset 1,87 hos MrGreen , LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. Eagles har inte alls haft samma nivå i år och det har berott på många skador på nyckelspelare. Laget har inte sammansvetsats som fjol. Nu ser det risigt ut med 4-5 med efter nio spelade matcher, MEN statistiken säger att 27 lag sedan 1990 har lyckats ta sig till slutspel, trots 4-5 efter just nio spelade matcher. Ändå något som de säger i Åmål...

2 Saints då? Ja; vad skall vi säga. Laget spelar en exemplarisk amerikansk fotboll och det är en glädje att se dem spela. Ren och skär underhållning. Allt klickar! Laget är nr 1 i NFL med ett snitt på 36,7 poäng per match och 3,5 poäng per drive. QB-ässet Drew Brees är på G mot en MVP-säsong med 77,3 completions (nr 1 i NFL), 21 touchdowns och bara en interception. Offensiven är enastående!

3. Saints har en svaghet i år och det är deras defensiv. Här finns chansen för Eagles, men då måste man få till mixen i sin playbook och maxa springspel och passningsspel.

4. All-time stats mellan lagen berättar att Eagles leder med 16-11.

5. Saints WR Thomas är en av NFL's allra bästa receivers och han har inte gjort så mycket väsen av sig "off the field", utan han är fokuserad på sin uppgift och låter resultaten tala för sig själv. I sin senaste outing blev han en av 25 totalt i hela NFL genom att registrera åtta mottagningar med en 100% mottagarprocent OCH två touchdowns. Thomas är stekhet och Brees "go-to-guy" i redzone.

6. Eagles har plockat över WR Tate från Lions och det är en spännande värvning. Eagles bästa target hittills i år för QB Wentz har varit TE Ertz. Frågan är dock om detta räcker på bortaplan? Låt mig tveka.

Jag vill se Saints förlora en match förrän jag går emot dem. Jag har tjänat fina pengar på dem i år och med åtta raka segrar närmar de sig självfallet en förlust, men inte kommer den idag?! Eagles å sin sida måste börja vinna, men att möta Saints på bortaplan när samtliga kuggar hos Saints spelar på topp och lite mer. DET är tufft. Jag kommer spela Saints -7 till oddset 1,87 hos MrGreen , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip