God jul! Idag på självaste julafton är det full omgång i NFL. Saints (10-4) tar emot Falcons (9-5). En match med playoff-status i förgrunden. Jag håller Saints som det bättre laget av dessa två, men jag blev inte särskilt imponerad av Saints senast mot Jets, MEN en plattmatch kan alla lag göra. Ikväll kommer Saints att visa vilket lag som är bäst under 2017,

Jag kommer spela på Saints -3,5 till oddset 1,79 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1.Saints springspel har varit enastående i år och dubbelattacken Kamara/Ingram har varit riktigt bra. Kamara var tillbaka senast efter att han fick lämna tidigt pga hjärnskakning. Han kommer garanterat vara piggare idag. Beakta Saints RBs stats; Ingram 1 420 scrimmage yards och Kamara 1 336 scrimmage yards. Huvva!

2. Saints måste bära band på sig själva, då de har en hemsk tendens i att skapa penalties i massor. Mot Falcons senast lyckades laget orsaka 11 penalities för 82 yards, varav 9 av dessa gav Falcons en first down. Det har man inte råd med idag.

3. Saints QB Brees har på den senaste 9 matcherna hemma mot Falcons snittat på 318 yards per game, totalt 21 TDs och 10 intercetpions. Lägg därtill WR Michael Thomas som leder NFC med hela 94 mottagningar. Vass koppling mellan dessa. En sista notering runt Brees; idag kan han bli den tredje quarterbacken i NFLs historia som når 70 000 passing yards.

4. En som jag verkligen gillar och som kommer vara en superstjärna i många år är CB Marshon Lattimore (rookie). Han har plockat en interception i de två senaste matcherna. Pass på här!

Jag är övertygad om att Saints kommer ta hand om kommandot direkt i denna fajt och sedan kommer de leda hela vägen. Saints känns som ett mer komplett lag än Falcons i år. Jag spelar Saints -3,5 till oddset 1,79 hos Unibet .se.

/RoloMartin

This is the stats tab
This is the post tip