Saints (3-3) vs Jaguars (4-2) på Thursday Night Football är nattens agenda.


QB Lawrence tveksamt startande pga knäskada. Han har startat i 42 raka matcher fram till idag. Om inte QB1 Lawrence kan spela kommer QB2 Beathard spela. Han har 11/15 pass för 77 yards och en interception över de senaste tre åren i Jacksonville. Känns sådär.

Jag är inne på att det kommer bli en ”battle in the trenches” mellan två dominanta defense och kommer plocka undersspelet U40 poäng till oddset 1.90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Saints och Jags har mötts sju gånger genom åren och Saints är 5-2 inalles med fyra raka segrar i bagaget. Jaguars vann senast 2003 i den här matchserien. Notera det.

2. Det är en del frågetecken gällande Jaguars o-line med skador, samtidigt som Saints defense är ett av NFLs främsta. Det är en match-i-matchen idag.

3. Saints offensiv kissar varmt en kort stund hittills i år. De är nr 28 i ”red zone” med en effektivitetsprocent som berättar 36.8. Det är inte bra. Det är en del skador även hos Saints, men QB Carr skötte sig bra senast. De måste få igång sitt springspel med RB Kamara. Det har varit direkt undermåligt.

4. Det är inte bara Saints defense som stått ut i år. Jaguars har skött sig remarkabelt bra. 15 takeaways på sex spelade matcher. Nr 1 i NFL i den kategorin. De har även tagit över sju fumbles och åtta interceptions till dags dato. Saints har slarvat bort åtta bollar över sex matcher. Notera det.

5. Jaguars RB Etienne har spelat på en riktigt hög nivå i år. Han har sprungit vid 113 tillfällen med 451 yards och fem insprungna TDs. I afton möter man ett Saints, vars rush defense varit elit hittills. De har inte släppt in en TD från någon RB än så länge och de har dessutom hållit ett snitt om 3.6 yards per outing. Snacka om stabil grupp.

Mitt spelvärde med all info som finns i denna outing gör att jag landar i underspelet. Två grymma defensiver med två offensiva linor som är skadedrabbade, gör att det kommer bli tufft försvarsspel rakt över.

Jag tar underspelet U40 till oddset 1.90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip