Saints (6-1) tar emot Rams (8-0) och den här matchen har hela omgångens högst lina vad gäller över/under gjorda poäng med 57. En riktig toppmatch som bör ha ALLT för oss som älskar offensiv amerikansk fotboll. Rams stod inte riktigt att känna igen i början mot Packers senast, men Aaron Rodgers är just Aaron Rodgers. Laget behöll dock sin balans bra matchen igenom och med lite tur (fumble av Montgomery) fick inte Rodgers chansen att försöka avgöra matchen.

Värt att notera:

1. Rams har RB Gurley som ett av sina starkaste vapen. Gurleys springspel har varit magnifik och han leder hela NFL med 800 sprungna yards, vilket har gett honom elva touchdowns på marken och ytterligare fyra i luften.

2. Rams QB Goff är NFLs andra starkaste offensiv. Han passade för 295 yards och adderade tre TD's till det. Tillsammans med markspelet lyckades Rams skrapa ihop total 416 yards, utan turnover.

3. Saints har sex raka segrar och Rams har åtta raka segrar. Wow!

4. Rams leder all-time stats mellan lagen, vilket innebär 41-33.

5. Saints chans att vinna den här matchen är att deras rushing defense (etta i NFL) stoppar Rams RB Gurley. Saints rushing defense har tillåtit max 74 yards på marken.

6. QB Brees är inte bara en fantastisk personlighet, utan också en alldeles fenomenal QB. Ikväll kommer han testas rejält av Suh, Donald och Brockers. Suh's facit är två fumble recovery, 22 tacklingar och tre sacks. Donald har 10 sacks och Brockers 17 solo-tacklingar och en sack hittills. Det är en ruggig lina att försöka stå emot. Brees vet om detta och som sagt; orkar Brees stå upp, då kan Saints överraska.

Jag har feeling för att ett lags streak kommer brytas och det är Los Angeles Rams. Det var nära mot Packers i föregående vecka och just nu är Saints bättre än Packers. Jag spelar Saints moneyline till oddset 2,04 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip