Saints vs Rams i NFC Championship Game. Bägge lagen är 14-3. Jag blev dock mest imponerad över hur Saints överkom Eagles momentum och kunde vända 0-14 till att vinna fajten. Eagles var nära, men Saints exceptionella när det verkligen skulle avgöras. Rams mötte ett vad jag tycker ett halvdant Cowboys (helgrym Elliott och suverän Lawrence). Rams sprang över dem och med inhoppet av CJ Anderson (vunnit Super Bowl med Broncos) har lyft Rams springspel ytterligare en dimension. Vi vet att Rams defense är ett av ligans bästa med Donald, Suh, Talib och Peters för att nämna några.

Jag spelar Saints -2 till oddset 1,85 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Värt att notera:

1. Saints WR Thomas vs Rams seconardy - sjukt viktig matchup. Han var sylvass mot Eagles, MEN ännu vassare mot Rams i vecka 9, då han hade mottagningar för 211 yards och en TD på 12 mottagningar. Ha i åtanke att ässet Talib inte spelade i vecka 9.

2. Rams RB-tandem Gurley och Anderson möter ett av ligans absolut bästa run defense i Saints.

3. QB Brees har haft en grym offensiv lina i år. Bara sackad 17 gånger under 15 matcher. Näst lägst bland alla.

4. Rams defensiva lina är mumma för själen med Donald, Suh och Brockers. Donald har 20,5 sacks.

5. Första gången lagen möttes var 1967. De har spelat 75 gånger mot varandra sedan dess. De 10 senaste matcherna mot varandra är daterade från 2004-2018 och det är 5-5 i matchen.

6. Saints RB Alvin Kamara är tungan på vågen till Saints fördel i den här matchupen. Kamara har mött Rams två gånger och har varit exemplarisk i dessa outings. 169 yards med tre TDs på 24 försök. Kamara är också lika farlig som passmottagare, där han på 11 försök nått 10 mottagningar och 135 yards. En sådan spelare är alltid svår att täcka och genom att Saints använder Kamara på olika sätt, då skapar det en större och mer klurig playcalling. Till Saints fördel. Rams har till dags dato ej lyckats stoppa Kamara.

7. Rams RB Gurley har spelat tre matcher mot Saints har "bara" snittat 99 yards över den tiden. Bekymret har varit att nå end zone och det är exakt det som spelet går ut på - vem är starkast i finish?! Vi får se om Anderson kanske har bättre tur att nå end zone och poäng för Rams. Han har varit suverän. 422 yards sedan vecka 16, vilket är en absurd siffra. Han har också medverkat till fyra TD's. Snacka om comeback! MEN ha i åtanke; Saints tillät bara 80,2 yards på marken i snitt under 2018-års säsong.

8. Vem vinner QB-duellen? I min värld har faktiskt bägge QB's tappat lite fart på slutet och då särskilt Goff. Brees fyllde 40 år i tisdags. 2009 vann Brees Super Bowl genom att slå Indianapolis Colts med 31-17. Det är också sista gången som Brees nått NFC Championship game. Ha i åtanke att Brees under hans 18 år aldrig varit bättre än nu. NFL-rekord med en completion rate på 74,4, en passer rating på 115,7, 3 992 yards med 32 touchdowns mot fem interceptions. Brees leder hela NFL genom tiderna med +74 437 yards. Jag går med Brees idag...

Jag väljer att spela med Saints -2 till oddset 1,85 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport . Jag hoppas och tror på en Super Bowl mellan Saints och Patriots.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip