Saints (12-2) vs Steelers (8-5-1). Två lag som haft skiftande karaktärer genom säsongen, men som till slut är tillbaka på rätt spår igen. Steelers inledde svajigt, men fann stabil rytm igen för att sedan förlora tre matcher i rad OCH lyckades vinna den match alla trodde de skulle förlora dvs den mot Patriots. Saints förlorade sin första match och vann sedan 10 raka före man sprang rakt in i Cowboys vägg och torskade. Två Hall of Famer-QB's i dagens match, men för mig är Brees lite bättre än Big Ben. Brees är MVP-kandidat för hela säsongen, men det är läge för Saints att steppa upp rejält för att finna sin groove igen.

Jag kommer spela Saints -4 till oddset 1,67 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. Matchen i matchen blir för Steelers att stänga ner Saints offensiv. Mot Patriots föregående helg var laget enastående. En spelare som Rob Gronkowski fick inte "se dagens ljus", utan Steelers klädde av honom (Gronk kan inte vara helt skadefri). Kan Steelers secondary och högst troligen Joe Haden stänga ner Saints WR Thomas = då kan det gå vägen.

2. WR Ginn är tillbaka för Saints idag och det blir ytterligare en veteran att se upp med.

3. Saints måste ha järnkoll på Steelers WR Smith-Schusters om varit extremt bra i år. Normalt har det varit WR Brown som styrt och ställt, men duon är lethal om de inte bevakas i detalj. Kan vara så att Saints secondary är för stark, men pass på.

4. Saints run defense har varit helt suveränt i år och de har stängt ner såväl Panthers McCaffrey, Cowboys Elliott och slutligen Rams Gurley. Inga blekfisar att ha koll på.

5. QB Brees måste lyfta sig en nivå till nu, eftersom hans senaste outings varit habila, utan att vara helt jättebra. När Brees spelar som bäst, då pratar vi minst 2-3 touchdowns. Det kommer räcka för att vinna den här matchen; det kan jag lova.

6. Jag är inne på att det blir en tajt match, där Saints kommer gå ut starkast och sedan skall Steelers finna sin rytm och komma tillbaka starkt.

Saints är ett bättre lag än Steelers. Jag väljer att spela Saints -4 till oddset 1,67 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip