Den sista matchen under årets preseason är här. Direkt efter den här matchen mellan Saints och Texans skall alla lag gå igen ett "stålbad" gällande sin roster. Det får bara vara kvar 53 spelare i respektive trupp. Det är ingen lätt match att reda ut. Många duktiga spelare som faller på målsnöret, men det är livet i NFL.

Jag kommer spela vinst för Saints till oddset 1,90 hos bet365.com. Jag vet att Saints kommer vila många av sina stjärnor, däribland QB1 Carr, men QB2 hos Saints är Jameis Winston och han är en av ligans bättre reserv-QB. Min känsla är att Saints vill gå obesegrade genom preseason.

Värt att notera:

1. Hos Texans är det fortfarande "dialog" runt QB1 och QB2, men min feeling är att rookie CJ Stroud vinner den envigen.

2. Saints QB3 Haener är inte alls dålig. Jag tror vi får se relativt mycket av honom i afton. Det är ingen världsartist, men han är kul att se på. Jag vill också se Texans pass rush försöka få till det än mer. Det behövs.

3. Texans springspel till dags dato lämnar mycket att önska. Här måste det upp en nivå till för att duga. Jag får även säga att Saints springspel har varit lika svagt. De har snittat 2,7 yards per försök. Det håller inte.

4. Saints har levererat in poäng på sin scoreboard. Det måste vi ge dem.

5. Saints defense har ett enormt djup och det kommer avgöra många matcher till deras fördel den här säsongen.

Vi avslutar årets preseason med en Saints-vinst. Spelet blir Saints -2,5 till oddset 1,90 hos bet365.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip