Saints (10-4) vs Vikings (6-8). Fotboll på Juldagen!

Jag är övertygad om att det här blir Saints QB Brees riktiga comeback efter skada. Varför? Jo, Vikings är i stor avsaknad av en duglig pass rush, vilket kommer göra att Brees får mer tid i sin ”passing pocket”. MEN framförallt; han vill visa att han duger. I kvadrat.

Mitt spel blir Saints QB Brees över 249,5 yards till oddset 1,81 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

Värt att notera:

1. Saints har till stor del haft ett sylvasst defense under året. I nuläget är Saints defense rankat som nr 3 totalt sett. De har bara gett upp 21,2 poäng per match i snitt.

2. Saints kommer mixa upp spelet med RB Kamara och pass från Brees. Det bygger på att Vikings run defense har varit ytterst blekt. Det bygger också på att Vikings pass rush inte håller måttet. Det kommer som sagt att ge Brees tid för att leverera bra pass.

3. Vikings offensiv börjar och slutar med RB-ässet Dalvin Cook. Han har 1 484 yards och 15 TDs på marken i år. Han har också 349 yards och en TD i mottagna yards i luften. Han är nr 2 i NFL vad gäller springspelet. Nu ställs han mot Saints run defense som är nr 4 i ligan. Det kommer bli tufft för Vikings...

4. Åter tillbaka till Hall of Fame-QB Drew Brees i Saints. Han var genant usel mot Chiefs senast och satte bara 44% av sina pass. Normal standard hos Brees är 70,5% i completed pass percentage. På året har han 2 430 yards med 21 TDs och 4 interceptions. Mot just Vikings har han över tidiga sex möten mot dem levererat in 1683 yards med 11 TDs och bara 3 interceptions. Brees gillar att möta Vikings. Notera det!

5. Saints har snittat 28.7 poäng per match på hemmaplan emedan Viking har snittat 21,2 poäng per match på bortaplan.

6. Ha extra koll på Saints veteran-DE Trey Hendrickson. Han har hela 12.5 sacks mot QBs i år och är nr 2 i NFL med den statsen.

Slutkommentaren är enkel. Saints kommer vinna den här outingen. De har ett lag som är byggt för Super Bowl (synd på WR-ässet Michael Thomas skada) och bör vinna matchen relativt enkelt. Alltid lurigt med höga handicap, därav mitt val att spela på Saints QB Brees comeback.

Jag spelar Brees över 249,5 yards framåt till oddset 1,81 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

Notera att matchen börjar kl 22.30.

God jul!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip