Två av säsongens absolut största besvikelser är klassiska San Francisco 49'ers och Gang-Green New York Jets. Vi har alla förstått att 49'ers genomgår en mindre rebuild och har haft interna bekymmer med ägare, GM och tränare. Resultatet på pitchen förklarar det de facto. 49'ers är 1-11 och har inte varit tillstymmelsevis nära att vinna någon match på slutet. I den senaste matchen plockade man av QB Kaepernick pga dåligt spel. Kastade in reserv-QB Gabbert som var typ lika svag. I afton spelar Kaepernick igen och 49'ers är som sagt lika svaga som i övriga matcher. Motståndet idag är New York Jets som många var begeistrade över FÖRE säsongen startade, men en hel del skador och nedåtgående spel av de veteraner som alla väntat sig mer av exv QB Fitzpatrick och WR Marshall gör att Jets står med 3-9 i statsen...

Hur kan vi då tjäna pengar på denna match? Jo, genom att spela under 43,5 gjorda poäng. Mest pga att 49'ers är helt iskalla i år och trots att Jets gör en korrigering på QB-positionen, samt får in Devin Smith efter drygt 1,5 år (skada) som WR känns det som en skitmatch med få poäng som blir gjorda.

Värt att notera:

1. San Francisco 49'ers är lika kalla i defensiven som i offensiven. De har inte lyckats stå emot något offense ännu och å andra sidan är deras offensiv lika icke-produktiv. Vi har ett "mellanmjölksläge" rakt över. Varken hackat eller malet.

2. New York Jets kommer från en "skämskudde-match", där Colts förnedrade Jets, samtidigt och det som störde "ögat" mest var att Jets knappt tacklades. Rent bedrövligt.

3. Jets kommer plocka in Bryce Petty som QB resten av säsongen dvs Fitz är "shut down". Petty har en ruggigt stark arm, men är samtidigt väl yvig i sina pass, vilket gör att det kan bli en del picks alt långa fina pass. Endera eller. Jets kommer foka på springspelet och Matt Forte idag.

4. 49'ers enda glädjebesked är att de har förlängt med sin TE Vance McDonald.

5. Bägge lagen saknar en effektiv pass rush och har en del att göra just där inför kommande säsong.

Nej; detta blir en lågscorad match och mitt spel U 43,5 poäng känns som hemma, då bägge lagen har varit genant usla i år.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip