Seahawks (6-2) vs Bucs (2-5). QB Wilson spelar som en Gud för tillfället med 17 TDs mot 1 INT. Det här är dock en riktigt lurig match för Seahawks, då Bucs har haft lätt för just Seattle över de senaste åren genom att de vunnit fyra av fem möten. NU vill jag dock poängtera att Seahawks är ett riktigt bra lag i år...

Värt att notera:

1. Bucs har förlorat tre raka matcher mest tack vare att QB Winston varit INT-benägen (leder NFL med 12 st), men deras run defense har varit starkt genom att bara tillåta 68,6 yards per game.

2. Bucs har dock ett av ligans bästa WR-tandem med Evans och Goodwin. Evans har 38 mottagningar för 682 yards med sex TDs. Goodwin har 47 mottagningar för 705 yards och sex TDs. QB Winston har passat för 2 072 yards med 14 TDs. OM Winston inte slänger bort för många bollar i trängda lägen, då kan Bucs vara med länge i den här matchen.

3. ...MEN som sagt; Bucs möter Seahawks MVP i QB Wilson. Han har varit enastående med 2 127 yards för 17 TDs med en passer rating percentage på 68,4. Inte alls tokigt. I det närmaste fläckfritt. Wllson är mångfacetterad och kan röra snabbt på sig i sin passing pocket. Han är nr 2 i Seahawks vad gäller springspelet med 182 yards och 3 TDs i år. Wilson har 115,1 i passer rating och det är "svårtacklat" för motståndarna.

4. Seahawks mastermind Wagner på defense är genial. Han har levererat 75 tacklingar och en sack.

5. Bucs ger upp 30,3 poäng i snitt per match. Det kommer inte räcka mot Seahawks, vars offensiva vapen Lockett och Metcalf kommer brisera i red zone.

6. Just Seahawks WRs är grymma. Exv Metcalf som är WR2 har snittat 50,3 mottagna yards per match i år. Kom ihåg att Metcalf och Lockett möter ett ruggigt svagt Bucs secondary. De tillåter i snitt 14 mottagningar, 183 yards och släpper in minst 1 TD till just WR-positionen per outing. Det innebär att Metcalf eller Lockett kommer göra minst en TD enligt stats.

I mina ögon kommer Seahawks vinna den här matchen på hemmaplan. Det lär bli en sevärd match med många poäng framåt. Jag vet att just WR Lockett är Wilsons "go-to-target" i red zone och spelar därför honom att göra en TD i matchen till oddset 1,95 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip