Seahawks (4-3) tar emot Chargers (5-2). En riktig läckerbit till att match att vänta, då bägge lagen spelat strålande på slutet. Om vi tar Seahawks först blev jag smått imponerad över deras totala spelbild mot Lions. QB Wilson var i vanlig ordning en super-stud i sitt spel och det fanns inget att anmärka på. Seahawks run defense plockade bort Lions duktiga markspel och när Seahawks egna RB-spel via Carson sprang för över +100 yards på 25 carries med en touchdown = då är laget svårslaget.

Chargers då? Man slutar aldrig att förundras över den evigt unge QB Rivers som spelar på toppen av sin karriär just i år. 69,1% pass går fram till mottagare. Han har 17 touchdowns till det mot tre interceptions och det är starka papper med tanke på hur mycket som Philip Rivers kastar bollen. Idag är det hans 200 match på raken, vilket säger en hel del om hans fysik. En grym idrottsman! Men Rivers är inte ensam i år. Chargers har en fin balans i sin spelbok i år, då RB Gordon har gjort ett gediget jobb på marken; 91 löpningar för 468 yards och sex TD's till det.

Värt att notera:

1. All-time stats mellan lagen berättar att Seahawks är 26-24 i inbördes möten, men Chargers vann den senaste outingen.

2. Chargers har sett till att hålla motståndarna under 20 gjorda poäng i de tre senaste matcherna, vilket är starkt.

3. Seahawks måste springa mycket med bollen idag för att luckra upp Chargers defense.

4. Chargers offensiv vs Seahawks defensiv är som sagt match i matchen. Rivers är livsfarlig OCH han vågar kasta djupa bollar, vilket kan skjuta sönder Seahawks secondary som inte är alltför stark.

5. En riktigt intressant stats är att Seahawks QB Wilson är 12-0 mot AFC-team hemma på CenturyLink Field.

Jag tycker det här är en svår nöt att knäcka. Det kommer bli många poäng och linan ligger på ÖU48 poäng, men något säger mig att Rivers och Chargers kan skrälla på bortaplan. Jag lirar Chargers +1,5 till oddset 1,91 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

This is the stats tab
This is the post tip