SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Seahawks vs Cowboys. Här har vi två spännande lag och en bra kvällsmatch är att vänta. Jag tycker att alla har en tendens att haussa Cowboys och åt andra hållet har experterna alltid varit lite negativa mot Seahawks. I år känns det dock som Seahawks tagit ett kliv till efter solida värvningar för att vara i "win mode" nu.

Här ligger det bästa spelet i att Seahawks WR Metcalf gör minst en TD till dubbla pengen! Jag kommer spela det hos bet365 till oddset 2,00.

Värt att notera:

1. WR Metcalf var strålande i fjol med dryga 900 yards under grundsäsongen och ytterligare 160 yards i slutspelet, vilket i sig var ett rookie-rekord då.Mot Patriots senast var han grym. Han plockade in fyra bollar och nådde 92 yards, samtidigt som han mötte NFLs bästa cornerback i Stephon Gilmore, Pats. Totalt har Metcalf 187 yards efter två matcher.

2. Notera också att Cowboys secondary är två klasser sämre än Seahawks, vilket gör att Metcalf kommer få chansen i omgångar från vass QB Wilson. Cowboys CB Awuzie är borta. LT Smith och DE Lawrence oxå troligen borta. Nej; det är natt som dag mellan Pats secondary och just Cowboys. Förvänta er en offensiv som blir passningsbetonad från Seahawks sida. Min feeling är att Wilson kommer kasta för minst 300 yards i afton. Det kommer ge Metcalf chans på chans att plocka in en TD.

3. Seahawks är 4-2 i era Russell Wilson. Efter i afton är det 5-2. Cowboys defense kommer inte kunna stoppa Wilson eller Metcalf/Lockett i luften. Många poäng att vänta.

Bästa spelet är TD på Metcalf till oddset 2,00 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip