Seahawks (7-4) mot Eagles (10-1). Två riktigt fina lag i år även om i alla fall jag önskar mig mer av Seahawks. Om vi kikar på Eagles har de som lag exploderat positivt i år. Nio raka segrar säger allt. Andraårs-QB Wentz har utvecklats markant och är en av ligans bästa för dagen. Wentz har 60,2% på sina pass som totalt ligger på 2657 yards med 28 touchdowns till det. Han har QB-rating 104 och med det är han nr 4 i hela NFL. Starka papper!

Jag kommer spela Eagles -3,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Eagles har som sagt varit ruggigt läckra i år och i veckan förlängde man med sin WR Alshon Jeffery FÖRE slutspelet börjar, vilket sänder rätt signaler till lag och hela organisationen. Jeffery signade på en one year-deal för att bevisa att han fortfarande kan och han verkligen levererat. 619 yards och hela 7 TDs. 4 år landade kontraktet på.

2. Eagles har också fått rejält snurr på sitt springspel med Blount, Ayaji och Clement. Eagles är nr 2 i springspel med 147 yards per match i snitt. Bra grejer!

3. Eagles defense är nr 6 i ligan och har tillåtit 291 yards per game. Den viktigaste statsen här är att Eagles är nr 1 i att stoppa springspel = run defense.

4. Seahawks är nästan strandsatta på secondaryn pga skador och det är fel lag att möte ikväll, då Eagles offensiv har varit suverän. Med den vetskapen plus att Eagles är ligans bästa i att stoppa sina motståndares springspel = hhmm. Nja.

5. Seahawks är 0-5-1 i sina sex senaste hemmamatcher mot ett lag med vinnande statistik på bortaplan. Se Eagles!

Jag spelar stekheta Eagles -3,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip