Seahawks tar sig an Falcons hemma och normalt hade detta varit en perfekt match för Seahawks. Jag är dock lite smått orolig över de skador på nyckelspelare som laget dragit på sig. Sherman är borta och det är en ordinarie "Legion of Boom" spelare. Det är högst osäkert om Kam Chancellor spelar. OM han spelar är det suveränt för Seahawks; om inte = en svaghet. Det känns sådär om jag skall vara helt ärlig. Det som dock är positivt är att en nyckelspelare kommer tillbaka ikväll dvs Earl Thomas. DET är ett stort plus för Seahawks defense.

Falcons har en mellansäsong i år, vilket känns sådär. Laget snittar, i offensiven, 370 yards per match, varav 251 yards är via passningspel. Laget tillåter 312 yards per match. Matt Ryan som är QB för Falcons har en halvdan säsong för att vara just Ryan som var MVP fjol. Lagen brukar göra många poäng på varandra och jag kommer finns mitt spel där.

Jag spelar över 43,5 poäng gjorda till oddset 1,70 hos Unibet .se


Värt att notera:

1. QB Wilson har 2 543 yards vad gäller passningspelet och har lyckats knåpa ihop 19 touchdowns och sex interceptions med en QB-rating om 97,4.

2. Statistiken mellan lagen från 2007-2017 påvisar ett snitt på 57 gjorda poäng framåt. Det är till stor del jag tar över 43,5 poäng gjorda idag, då lagen har bekymmer på respektive sida om bollen.

3. Seahawks är 13-1 på sin hemmaplan Century Link under "prime time-sändningar (ThursdayNightFootball, SundayNightFootball och MondayNightFootball)". Starka papper!

4. Falcons run defense är stabilt och det blir tufft att få igång Seahawks springspel ikväll, utan än en gång kommer mycket att vila på QB Wilsons axlar. Han brukar leverera.

5. Ha koll på superheta WR Doug Baldwin och TE Graham hos Seahawks. Baldwin har 27 plockade bollar för 349 yards och två TDs i hans senaste fyra matcher. Graham har nio TD-pass mot Falcons i deras 12 möten. Pass på.

Som sagt; hade Seahawks varit fullt friska hade jag spelat Seahawks som vinnare, men Falcons är bra. Bägge lagen gillar dock att göra poäng framåt när man möts, vilket gör att jag går på över 43,5 poäng gjorda till oddset 1,70 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip