Seahawks tar emot Raiders och den här matchen är mycket svårbedömd ur perspektivet vilket lag vinner, MEN eftersom vi också kan spela under eller över antal gjorda poäng har jag i afton valt att spela underspelet, då bägge lagen inte imponerat alls.

Jag spelar U34,5 hos 888sport ; LeoVegas eller MrGreen till oddset 1,91.

Värt att notera:

1. Seahawks har inte sett särskilt imponerande ut under preseason, men Big Russ är en sjusärdeles QB och han kan själv vända en match. Idag kommer han att få nada, niente, nil speltid, vilket gör att Seahawks får det svårt att skapa något framåt.

2. Packers QB2 Brett Hundley signade på för Seahawks igår och kommer bli en bra back-up för laget.

3. Raiders då? Ja, här handlar det mest om varför inte management kan få till dealen med kanske hela NFLs bäste defensiva spelare, Khalil Mack. Det ryktas om två first round picks för att få Raiders att trejda honom. Jag tror det kan räcka med en första och en tredje. Kanske New York Jets som verkligen har såväl picks som deg för att slanta upp det som Mack vill se och ha.

4. HC Gruden kommer testa sina reserv-QBs väl under matche i afton och de har haft det otroligt svårt att skapa långvariga drajver och det kommer inte fungera.

Som sagt; tredje-fjärde spelarna i respektive lag kommer testas hela aftonen och jag är övertygad om att det blir få poäng gjorda, därav mitt underspel och då under 34,5 gjorda poäng.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip