Seahawks (3-1) tar emot Rams (3-1) i en riktigt spännande Thursday Night Football-showdown. Det här är två riktigt bra lag. Rams gick hela vägen till Super Bowl i fjol och såg helgrymma ut. MEN i år letar fortfarande defensiven i Rams efter formen. Detta till trots att laget har kanske ligans bästa back i Aaron Donald har "bara" en sack på fyra matcher (20,5 sacks totalt i fjol). Seattle å andra sidan har fått bra snurr på sin offensiv och deras playcalling har många outs. Seahawks är ett bra lag i år och QB Russell Wilson har sett suverän ut.

Jag kommer spela att Chris Carson, RB i Seahawks gör en touchdown till oddset 1,80 hos bet365 . Jag bygger det spelet på att Carson såg riktigt dominant ut i sin senaste match och även om Rams har blivit bättre i sin run defense finns mycket att göra. Carson får tillbaka sin vapendragare Penny som RB2 idag, vilket gör att det blir en bättre balans i springspelet OCH springa är Seahawks melodi mot just Rams.

Värt att notera:

1. Seahawks är favoriter (Vegas har Seahawks -1,5) och just i primetime på hemmaplan är Seahawks faktiskt 17-2!

2. Seahawks ligger på plats 8 totalt defense hela NFL, vilket är riktigt bra. Rams nr 10, MEN då har bl a Donald hittills varit beskedlig. Mot just Seahawks i fjol var Donald överjävligt och löste 6,5 sacks och 10 QB-hits. Värt att notera.

3. Rams offensiv har börjat riktigt bra frånsett alla turnovers mot Bucs senast. Kolla in WRs Kupp och Woods. Båda har börjat bättre än någonsin och just Kupp är QB Goff's favorit.

4. Carson, min idé i afton, har sprungit 67 ggr för totalt 262 yards på marken, MEN också ytterligare 100 yards via pass. Han är ett "dual threat" för Rams och om Seahawks når red zone och är några yards i från, DÅ kommer Carson få bollen. Det luktar TD lång väg!

5. Hemmaplan för Seahawks. Kanske hela ligans mest ljudfyllda arena - Century Link. Laget är extremt svårslagna på hemmaplan. Även om Rams har vunnit de tre senaste outings lagen emellan SKALL Seahawks vara favorit.

Jag spelar att Chris Carson springer in minst en TD under matchen och det ger 1,80 i odds hos bet365 . Det är taget, då springspelet kommer vara en dominant faktor i afton.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip