Seahawks (10-4) vs Rams (9-5) i en fajt om kronan över NFC West.

Senaste gången lagen möttes var Rams ett strå vassare, men samtidigt var Rams också riktigt svaga mot Jets senast och fick stryk. Det kan vara en "bouncing back-match" för Rams, men jag litar inte på dem. De har svårt att spela bra fotboll i ett par matcher över tid. Det är deras stora nackdel.

Seahawks då? Ja, när QB Wilson spelar bra, då vinner oftast Seahawks. Han har normalt en hög nivå, men när han dippar, då dippar han. Wilson, som Steelers Roethlisberger, behöver ett väl fungerande springspel för att vara som allra bäst. Idag har Seahawks en bra offensiv att tillgå och den här matchen blir spännande.

Det skall också bli kul att se duell nr 2 mellan Seahawks WR Metcalf mot Rams CB Ramsey. Den första outingen gick helt till Ramsey. Idag tror jag på revansch och spelar att D.K.Metcalf gör minst en TD under Ramseys vakt.

Jag spelar det till oddset 2,05 hos Casumo , Unibet & LeoVegas . Metcalf TD-görare till 2,05.

Värt att notera:

1. Rams HC McVay är 5-2 mot Seahawks HC Carroll. Notera det.

2. Seahawks har tillåtit låga snittet 20 poäng bakåt i fyra raka matcher. Defense har börjat vakna till liv.

3. Rams defense leder hela NFL med att tillåta max 286 yards per outing och det är första gången sedan 1978 som Rams leder i den statsen. Ett riktigt bra defense.

4. QB Wilson måste besegra en stats som är negativ för honom. Han är 1-3 mot lag som är nr 1 i pass defense (se Rams).

5. Rams var som sagt usla mot Jets. Notera dock att laget de facto är 4-0 efter en förlust i föregående match.

6. ...samtidigt har Rams haft ett väldigt enkelt schema i år och sex av deras nio vinster kommer mot lag som idag är under .500 (se Cowboys, Eagles, Giants, Washington, Bears och Patriots). Seahawks är på en annan nivå.

7. Seahawks har en chans att vinna NFC West för första gången sedan 2016. Tar man den?!

Som sagt; en riktigt sevärd match, där jag inte vågar spekulera i hur matchen slutar, eftersom som lagen är för ojämna, men något säger mig att WR Metcalf kommer ge igen för gammal ost (se första duellen mot Ramsey) och då är spelvärdet på honom som touchdowngörare väldigt tilltalande.

Jag spelar Metcalf TD till oddset 2,05 hos Casumo , Unibet och LeoVegas .

God fortsättning!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip