NFL Playoff Saturday game 2 - Seahawks (12-4) vs Rams (10-6). Det här är den enda matchen under denna helgs totala sex matcher som jag inte har bestämt mig för vilket lag som kommer vinna. Jag ser helst att Seahawks vinner, men Rams defense är enastående. Seahawks defense har också ryckt upp sig på slutet.

Det är det som gör att jag väljer att spela UNDER 42 totalt poäng gjorda hos bet365 till oddset 1,90.

Det kommer bli en tajt match och när Rams offensiv har haltat betänkligt på slutet är jag övertygad om att det blir en fysisk match, där det lag som gör minst misstag kommer vinna. Jag hoppas på Seahawks, men som sagt; två lag och coacher som kan allt om varandra. De möts för tredje gången, varav andra gången inom 3 veckor. Tuff, härlig defensiv fotboll att vänta. Normalt säger man att defense vinner Super Bowls. Vi får se.

Värt att notera:

1. Rams QB Goff bröt sin tumme för två matcher sedan. Vilade i helgen, men allting pekar åt start idag och det är klart at det är positivt även om Goff har sett väldigt otrygg i sina val av spel i år. Goffs spel har blivit sämre och sämre ju längre matcherna har gått, vilket inte är bra. Du vill ha en het QB när allting skall avgöras.

2. Jag ser verkligen fram emot en tredje duell mellan CB Ramsey i Rams och WR Metcalf i Seahawks. Ramsey har varit rakt över suverän och Metcalf likaledes i sina respektive positioner. Ramsey har ägt Metcalf i de två första matcherna. Här måste Seahawks finna en lösning.

3. Seahawks har 10 raka vinster på hemmaplan (numera Lumen Field) i slutspelet. Notera det.

4. Rams får en ruggig lagboost i afton, då såväl WR Cooper Kupp är tillbaka OCH hör och häpna; potentiella Hall of Fame-spelaren 39-årige LT Andrew Whitworth. Den sistnämnde hade i alla fall jag räknat bort efter den svåra knäskadan tidigare under året. DET är en riktigt stark boost. Vi får se hur det kommer spela ut, men två ledare är tillbaka i truppen.

5. Rams offensiv har tyvärr varit sorglig i år och det är det som gör att den här matchen känns svår att bena ut. De två senaste matcherna har Rams inte nått "end zone", vilket säger massor. Bara 18 poäng framåt via sex field goals. Det förstår alla att det inte kommer att funka och det är också det som gör mig trygg i att det blir en match utan för många poäng. Notera det.

6. Seattles defense tillät bara 16 poäng per game över de sista åtta matcherna, vilket är riktigt bra. Den finishen var den bästa i hela NFL. Seahawks hade också 37 av sina totala 46 sacks över de sista 10 matcherna på säsongen. Starka papper.

7. När jag ser Rams QB Goffs stats mot just Seahawks den här säsongen är det bedrövlig läsning. I två starter mot Seahawks har Goff adderat 536 yards totalt. Ingen touchdown. En interception. Hans QB-rating har legat på under 55 vid båda tillfällen. DET bådar inte gott.

Som sagt; den svåraste matchen att bena ut över lördagen och söndagen. Jag tycker att Seahawks är det bättre laget och tar dem under pistolhot, MEN bästa spelet är att spela på låg poängskörd och då gillar jag under 42 poäng gjorda hos bet365 till oddset 1,90.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip