En riktigt sevärd match att se fram emot. Seahawks (2-2) mot Rams (3-1). En tät outing i NFC West. Om vi börjar med Seahawks lyckades man betvinga 49ers senast, utan att imponera. Laget tillät 49ers att göra 457 yards på dem och det är aldrig ett gott tecken. Rams, å sin sida, blev totaldominerade av Cardinals och laget gick inte alls att känna igen. Även om Cardinals gjorde dem dåliga, borde de ha varit bättre med i detaljerna. En skräpmatch från deras sida.

Idag kommer jag tokälska matchen i matchen mellan Seahawks WR DK Metcalf och Rams CB-äss Jalen Ramsey. Jag kommer följa varje steg dessa tar i "deras dans". Här kommer det hända grejer och det känns också bäst motiverat att finna mitt spelvärde här idag. Jag vet att Ramsey dominerade Metcalf under fjolåret. Ramsey glänste. Något säger mig att Metcalf vill ha revansch på detta och jag kommer gå på att Metcalf gör minst en touchdown till oddset 1,83 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Seahawks QB Russell Wilson är varit enorm i år. En del tjafs innan säsongen startade om en del dålig kommunikation mellan Wilson och Seahawks, men av detta har vi inte sett något efter fyra matcher in på säsongen. Han leder NFL med en passer rating om 129,9. Han har inte kastat en endaste interception. Han står för 78,7% av Seahawks offensiv. Idag möter Wilson Rams pass defense och det brukar inte båda gott, men i år snittar Rams på 24,8 tillåtna poäng per match i snitt. Something gotta give. Jag är inne på att Wilson kommer ge DK Metcalf chansen. Ofta.

2. Seahawks har i mitt tycke en av ligans bästa bästa "two punch WR-duo" i form av Lockett och Metcalf. Det är inte lätt att jobba bort dessa suveräna receivers. Det måste också vara stabilt att ha QB Wilson som skickar iväg bollarna. Idag vill alla se duellen mellan Metcalf och Ramsey. Här vill Seahawks unge receiver ha revansch. Jag tror att han tar den och gör minst en TD.

3. Rams är bra. Riktigt bra. Men jag vågar inte tippa matchens utgång. Det är två väldigt bra lag. Detaljer och turnovers kommer vara avgörande, men jag förväntar mig en poängrik match. Rams QB Stafford lämnade botten i Lions och tillhör nu toppskiktet i NFL. En bra transition för honom. Han är förbenat duktig och med honom i laget har Rams nu en väl fungerande passing attack som tilltalar coach McVay. Staffords siffror i år gör alla tårmilda. Hans completion percentage är 68,1%. Han snittar 9,1 yards per pass och har en overall QBR på 117,6. Varför så bra i år? Jo, han har en offensiv lina som försvarar honom mangrant. Knappt sackade över fyra matcher (totalt 3). I Lions hann han inte ens andas förrän det small. Det är skillnaden. Rams offensiva lina med odödlige Whitworth, Edwards och Allen är en fröjd att se. Han har också tre bra WRs i form av Cooper Kupp som snittar 107,8 yards per game. Han har också plockat in 5 TDs till dags dato. Kul att se Jefferson plocka åt sig bollar också och slutligen veteranen Woods som är en perfekt skyddsfilt för Stafford.

4. Notera att Russell Wilson är 4-0 på hemmaplan när Seahawks spelat Thursday Night Football. Imponerande!

5. Till duellen. Varför är det Metcalfs tur att äga Ramsey? För det första är Metcalf ett år äldre. För det andra är QB Wilson en nivå upp med sin nya offensiva koordinator som förändrat Wilsons spel till det bättre. Visst; en elit-QB i grunden, men det lyser om Wilson. Jag är inne på att Metcalf kommer få ett par bollar som är 50/50 och då kommer Metcalfs stora kropp avgöra. Notera ännu en gång att QB Wilson är 29-8-1 i prime time (när alla lampor lyser på honom). Metcalf kommer få chansen.

Jag väljer att spela på DK Metcalf som TD-görare till oddset 1,83 hos bet365 .com. Det är hans tur i afton. Hans "spöke" Ramsey måste bort. Det försvinner bara om han gör en bra match och sätter en TD i fajt mot honom.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip