Seahawks (2-4) vs Saints (3-2). Monday Night Football. Från en tid som numera flytt hade det här varit en toppmatch mellan två superstars som QBs - Saints Brees och Seahawks Wilson. Av dessa två får vi inte se något av i afton. Brees är pensionerad och Wilson skadad. Istället kliver Winston och Smith in på scenen. Vilka är det undrar du? Nja. Så illa är det inte, men det är inte samma matchup som förr.

Jag kommer spela U41,5 till oddset 1,97 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. QB Winston har tagit över efter legenden Brees och det är stora skor att fylla. Han har dock skött sig fullt godkänt. Han har 892 passade yards med 12 TDs mot 3 interceptions. Idag möter han Seahawks som tillåter 433 yards per match. De är rakt över dåliga via pass eller spring, vilket sällan är ett gott omen. Räkna med att Winston kommer testa en del via luften, men också RB Kamara som löpt för 481 totala yards.

2. Seahawks är 11-2 när de spelar Monday Night Football under HC Carroll. MEN notera med QB Wilson som skipper. Idag är han borta.

3. Lagen har mötts 16 gånger och är 8-8 även om Seahawks har vunnit i slutspel de senaste åren.

4. New Orleans defense tillåter bara 18,2 poäng per match. Riktigt starka mot spring genom att bara tillåta 79 yards per match. Det är mot detta försvar som reserv-QB Geno Smith skall leverera. Jag har verkligen svårt att se det. Notera att Saints har 9 interceptions till dags dato.

Jag kommer spela U41,5 totalt gjorda poäng i matchen till oddset 1,97 hos Pinnacle . Jag bygger det på att Seahawks kommer få ”få” chanser och Smith är ingen bra QB. Det såg vi redan när han spelade för Jets.

/RoloMartins  


This is the stats tab
This is the post tip