Förra helgens insats vill såväl QB Russ Wilson och HC Pete Carroll glömma. Den offensiva linan var rakt igenom bedrövlig. Nu är vi åter tillbaka i Seattle och här är laget väldigt svårslagna.

Jag kommer spela Seattle -5,5 hos Unibet till oddset 1,64.

Värt att notera:

1. De senaste fyra hemmamatcherna har Seattle scorat över 30 poäng och tillåtit max 20,5 poäng insläppta, vilket talar ett tydligt språk. Dominans hemma!

2. Panthers defense har många skador och det är rätt läge för Seattle att rebounda på ett stabilt sätt. Panthers bäste defensive spelare, Kuechly är borta. Han är en game changer och det kommer synas.

3. Seattles springspel lär jacka upp i afton med Rawls tillbaka mot matchform och en Wilson som såg stark ut i benen, trots förlusten senast. Med bägge dessa gubbar som är kvicka i benen måste Panthers defense var skärpta i alla lägen och sedan Norman lämnat Panthers för Washington ÄR Panthers secondary svag.

4. I Seattle pratas det alltid om "12th man" dvs publiken. Det är ingen slump, utan fakta. Seattle är enda laget i hela NFL som är obesegrat hemma i år. 5-0. Ha detta i åtanke!

5. Seattle vs Carolina har varit spännande möten varje gång. I afton är det 12 gången lagen möts och Seattle är 7-4 till dags dato.

Jag är helt övertygad om att Seattle kommer rebounda och landa rätt i denna match. Som i Steelers case matchen före denna känns hemmaplan som klart avgörande!

Jag spelar Seattle -5,5 till oddset 1,64 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip