Seattle Seahawks är storfavoriter i denna match mot svaga LA Rams. Seahawks outing mot Packers var en ren och skär katastrof. Brakförlust och deras största förlust sedan Elvis spelade in "Jailhouse Rock". Det var då. Idag är en annan dag. Ett annat motstånd. Seattles QB Wilson spelade sin absolut sämsta match någonsin och hade hela 5 (!) picks i matchen. Helt sanslöst iskallt. Nej; nya förutsättningar och RÄTT sådana för Seahawks.

Jag kommer spela under 38,5 poäng gjorda till oddset 1,95 hos Unibet .

Värt att notera:

1. QB Jared Goff kommer med all sannolikhet bli en bra quarterback i NFL, men han är inte i närheten av att vara färdig för the big league ännu. Strax kanske. MEN inte nu. Seahawks secondary kommer äta hans långa pass.

2. Seahawks måste snabbt tillbaka på sin vinnande linje och Rams passar perfekt. Laget har iofs bytt coach, men Rams har inget att spela för emedan Seahawks kan vinna NFC West.

3. Rams kommer göra allt för att hålla i bollen och käka tid på klockan för att sedan i quarter 4 desperat försöka få ut något konkret. Jag är övertygad om en "low scoring game".

4. Seahawks har vid hela fem tillfällen i år satt 12 poäng eller färre. Ha det i åtanke.

5. Icke att förglömma. Seattle är 11-1 på hemmaplan under "prime time" sedan 2010. Känn på den.

Nej; detta kommer bli en match som Seattle kommer studsa tillbaka i. Rams har framtiden för sig, en fin defensiv, men resten är inte alls bra.

Jag spelar en low scoring game och finner oddset 1,95 på under 38,5 poäng hos Unibet klart angenämt.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip