Det är 100 gången dessa två lag möts i afton i prime time - Monday Night Football. Steelers (0-3) vs Bengals (0-3). Två lag som egentligen borde ha haft någon seger, men Steelers är utan de tre B:na; Bell, Brown och Big Ben och det syns. Det är tre elitspelare på respektive position, vilket gör att deras frånvaro syns - no doubt about it. Bengals har även de stora skadebekymmer och framförallt ässet AJ.Green är borta för att nämna någon. Det lär inte bli någon vacker fotboll i afton. Båda lagen krigar för överlevnad.

Jag kommer spela att Steelers RB-äss James Conner gör en touchdown till oddset 1,72 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Steelers är 64-35 till dags dato mot Bengals.

2. Steelers har åtta raka vinster sedan 2015 och 15 vinster på de senaste 18 möten lagen emellan. MEN då spelade Bell, Brown och Big Ben. Inte idag. Notera det. Den treenigheten är numera i salig åminnelse.

3. Bengals har ordinarie QB i form av Andy Dalton och han har skött sig OK. Han ligger tvåa efter Chiefs Mahomes, då han kastat för 979 yards, vilket inte är kattskit, MEN det finns en orsak till det. Bengals run offense har varit uselt, trots att Joe Mixon är RB1.

4. Steelers QB är unge Mason Rudolph och han är inte helt oäven, utan att för den skull vara en superstjärna i vardande. Vi vet att HC Tomlin (som inte varit 0-3 sedan 2013!) kommer fokusera på springspelet och just idag är det extra "begåvat", då Bengals har näst sämsta run defense i ligan (bara rebuild Dolphins som är sämre). MEN Steelers RB1 Conner har inte varit särskilt imponerande i år. Han snittar 32 yards per game och 2,8 yards per carry. Inte bra. DOCK stor chans att korrigera det i afton. Jag bygger mitt spel på att Conner levererar!

5. Steelers defense är inte kattskit, då de besitter ett av NFLs hetaste, unga garde i form av Watt, Edmunds, Bush och nyförvärvet Fitzpatrick. Det är talang som räcker och blir över, MEN till dags dato har de tillåtit 442 yards med 28,3 poäng. Helt otroligt. DET måste bli en ändring och den kan komma i afton.

6. Bengals WR Boyd är en av få ljusglimtar hos Cincinnati. 24/33 mottagna pass för 250 yards.

Steelers har toppchans att vinna i kväll, eftersom de kan pusha Bengals genomusla run defense, vilket gör att jag spelar James Conner att spring in minst en TD i matchen. MEN som sagt; detta är inte det Steelers som det en gång var. Deras offensiva lina är bra. Deras defense är "normalt" bra och kommer komma igång. Det är dock en del annat som är sådär. Stå över vinnarspel på Steelers även om mycket talar för seger. Det är mer spelvärde i att spela på Conner som TD-görare.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip