Steelers vs Browns. Två lag som har stött på varandra tidigare i säsongen. Två lag som känns bättre än vad deras statistik påvisar. Steelers har vunnit två i rad och sett riktigt bra ut emedan Browns defense varit läckert mot en svag offensiv i jämförelse.

Jag kommer spela Steelers -7 till oddset 1,91 hos LeoVegas , 888sport och MrGreen .

Värt att notera:

1. Big Ben har fått ihop 2 033 yards med 12 TD's och sex interceptions. Jag tycker mig se en nytänd QB för Steelers i de senaste matcherna.

2. RB1 nu när Le'Veon Bell fortfarande håller ut sitt avtal som inte existerar är James Conner och han har skött sig riktigt bra med 453 yards och sju TD's. Imponerande. Idag möter dock Conner ett av NFL's bästa defense i form av Browns.

3. Steelers snittar 28,5 poäng per match och med den volymen är man nr 5 i NFL. 88,6 yards på marken och här kan man bli bättre.

4. Browns hade chanser i omgångar att avgöra mot Bucs senast, men fick stryk på övertid. Nu kommer Browns att köra mer med RB Chubb sedan man släppt RB1 Hyde till Jaguars.

5. Steelers är ett helt annat lag idag än när bägge möttes tidigare på säsongen. Hemmaplan mot Steelers är alltid svårspelat. Steelers har mött Browns 133 gånger och Steelers har 74-58-1 i fördel.

Jag kommer spela Steelers -7 som äntligen börjat se ut som just "Steelers" och tar LeoVegas odds 1,74 sju dagar i veckan.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip