Steelers (7-3-1) mot Chargers (8-3). Två sjukt offensiva lag med riktigt bra spelare på sina nyckelpositioner; QB, RB och WR. Chargers har vunnit fyra raka matcher på bortaplan och kommer in till ett kokande Heinz Field med ett starkt självförtroende.

Jag kommer spela att RB Austin Ekeler hos Chargers gör minst en touchdown i nattens fajt till oddset 1,80 hos LeoVegas .

Värt att notera:

1. QB Philip Rivers i Chargers har en completing-procent på 69,5 och då har han kastat över 3 100 yards med 26 TD's och sex interceptions. WR's Allen och Williams har tillsammans 1 367 yards i passningsmottagningar med nio TD's. Chargers springspel snittar 128,8 yards per match och RB Gordon har 802 yards med nio TD's. Hallå; detta är inget kakgäng!

2. Steelers har vunnit tre raka segrar på hemmaplan och är erkänt skickliga på Heinz Field. QB Roethlisberger snittar en completing-procent på 66 och då har ha kastat för 3 664 yards med 24 TD's och 12 interceptions. Rivers är under 2018-års säsong en mer jämnare spelare än Big Ben. WR's Schuster och Brown har tillsammans 1 929 yards i passningsmottagningar med 15 TD's. RB Conner har 849 yards med 10 TD's till det. Steelers är totalt sett ett bättre lag än Chargers vad gäller nyckelpositioner och skall vara favorit i den här outingen.

3. Chargers defense har tillåtit 19 eller färre poäng per outing, vilket är starka papper.

4. Chargers RB Gordon är rapporterat ute i nattens drabbning. RB 2 Ekeler lär få många bollar att löpa med idag.

5. Roethlisberger och Rivers har följt varandra i 15 år. De draftades bägge två 2004...

6. Steelers leder all-time stats mellan lagen via 23-9.

Vad ni än gör; missa inte den här matchen. Två lag i toppform, vilket också gör spelet lite lurigt. Jag vågar inte lita på Steelers fullt ut. Det kan bli +55 poäng i matchen, MEN jag fastnar för RB2 Austin Ekeler att göra en touchdown. Med tanke på att RB1 Gordon är borta, då får Ekeler VARJE chans vid spel längs goal line och red-zone.

Jag spelar Chargers Austin Ekeler att göra en touchdown till oddset 1,80 hos LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip