Steelers (2-4) vs Dolphins (0-7). Två lag som inte rosat marknaden i år av olika anledningar. I Steelers har deras tre största stjärnor sedan ett antal år varit borta den här säsongen; WR Brown (free agent), RB Bell (Jets) och QB Roethlisberger (skada). I Dolphins är det fullskalig utförsäljning av befintlig trupp, där senaste försäljningen skedde i eftermiddag, då RB Drake signade på för Cardinals. Det är således ingen skön tillställning att se fram emot, även om jag verkligen gillar Steelers defense med äss som Fitzpatrick (från just Dolphins), TJ Watt, Edmunds och Bush.

Det är klart att Steelers kommer vinna den här matchen, men oddsen är också därefter. Linan ligger på -14 från Vegas.

Värt att notera:

1. QB2 för Steelers, Rudolph kommer spela i afton och det är goda nyheter för Pittsburgh. Han har varit borta pga hjärnskakning som han ådrog sig mot Ravens tidigare på säsongen.

2. Steelers har trots 2-4 en hygglig chans att nå slutspel. Det tåget har redan gått för Dolphins...

3. Det är också 85 gången som Dolphins spelar Monday Night Football. Ett lag som under 70-talet var lika dominanta som Patriots varit under 2000-talet.

4. Dolphins offensiv kommer ledas av NFL journeyman Ryan Fitzpatrick. En kille det är svårt att inte gilla. Han har trots alla bekymmer spelat fullt godkänt för Dolphins. De snittar 258 yard framåt per match. Dolphins defensiv har större bekymmer, då de har tillåtit 35 poäng i snitt per match. Dolphins rushing defense "blöder" - tillåter 160 yards per match och idag mot Steelers kommer laget bli synat rejält av RB Conner. Pass på.

5. Just RB Conner har fått en hel del att göra i och med att passningsspelet fått sig en törn då båda QBs varit borta. Conner fick springa med bollen +16 gånger mot Chargers senast.

6. Även Juju Smith-Schuster, WR hos Steelers, kommer få chansen att göra poäng i afton. Dolphins ligger på plats 22 i pass defense. I och med att Rudolph är tillbaka som QB kommer Schuster få chansen.

Som sagt; Steelers kommer vinna, men spelvärdet finns inte i att spela -14, eftersom det trots allt är mycket poäng. Jag har feeling för att Juju Smith-Schuster kommer göra TD och går på det. Hos Unibet .se ger Smith-Schuster 1,95 i att göra TD. Jag tar det spelet.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip