Steelers vs Falcons inleder "sista" veckan av preseason-fotboll. Den här matchen är jag helt övertygad om att Steelers vinner. MEN de är på tok för stora favoriter moneyline, vilket gör att jag kombar med överspelet (över 38,5 poäng totalt i matchen). Då får jag 2,70 i odds hos Unibet och det tar jag.

Steelers har vunnit sina första två outings och har sett riktigt bra ut. De har också levererat in 27 poäng framåt i båda matcherna och det gillas. Som sagt; vi vet inte hur Falcons kommer ställa upp sitt manskap, men vi vet att deras manskap har fått ta en hel del stryk och de vill inte riska för mycket. Det är i nuläget ca 6-7 starters som är på skadelistan. Samtidigt är det de facto spelare som spelar för sitt levebröd. Det är 53 spelare i varje trupp och om du är i den s.k. "roster bubble", då handlar det om en sak; att göra riktigt bra ifrån sig.

Jag spelar Steelers + Ö38,5 poäng till oddset 2,70 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Steelers har haft en stark training camp och laget har i stort sett "förstärkt" i varje del vad gäller defensiven.

2. Steelers kommer spela sina starters inledningsvis. Falcons har i mina ögon sett bättre ut än vad jag trodde de skulle göra och även de kommer matcha på samma sätt som de gjort hittills.

3. Falcons fick en rejäl utskällning efter senaste matchen mot Bengals. På tok för många penalties.

4. Steelers har en spännande offensiv som vi alla tror kommer bli ännu bättre i år. Såväl QB Pickett som WR Pickens har växt ett år. Springspelet med Harris är stabilt. Som sagt; Steelers får inte underskattas i år.

5. Falcons interior line är inte kattskit. Jarrett, Onyemata och Calais Campbell skrattar du inte bort. Vi får se om de spelar ett antal snaps. Lägg därtill Dupree och sedan Bates i secondaryn. Falcons är ett vettigt lag i år.

6. Steelers vinst mot Bills senast lovade mer. QB Pickett satte 3/4 pass för 43 yards som även inkluderade en TD till TE Friermuth. Under de här två fajterna har Steelers startande spelare sett solida ut.

Jag spelar på Steelers-vinst, men kombar med Ö38,5 poäng för att få ett bättre odds. Unibet ger 2,70 och det tar jag. För dig som vill spela säkert lirar Steelers moneyline, men då måste du trycka in en hel del deg.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip