Thursday Night Football och vilken match vi får se; Steelers (5-2-1) vs Panthers (6-2). Två lag som har sett oerhört starka ut på slutet.

Jag kommer spela Panthers +3,5 till oddset 1,86 hos 888sport , LeoVegas eller Unibet .


1. Steelers är rankade som nr 4 i NFL gällande yards per game. De är rankade som nr 9 gällande gjorda poäng per match.

2. Steelers RB Conner snittar 23,6 löpningar per match och gör på det ca 6 yards och totalt 135,6 yards per match. Han har 10 touchdowns i åtta spel.

3. Panthers rush defense är rankade som nr 7 och RB's som mött Panthers har haft det riktigt jobbigt. De är dock ännu värre vad gäller att sätta press på QB, vilket är något som Big Ben i Steelers avskyr. Han är en "pocket passer" och ganska orörlig.

4. Panthers plockade in gamle Norv Turner som OC och han har varit formidabel. Det är kul att se Panthers spela. Playcallingen har varit briljant och alla delar i offensiven används. Det är svårt att försvara sig mot Panthers. Jag gillar särskilt RB Christian McCaffrey. Han snittar 19,8 löpningar per match. Newton har varit stabil hela året i sin roll som QB

5. All-time stats mellan lagen är dock tråkig läsning för Panthers-fans. Laget har inte besegrat Steelers sedan 1996. Totalt är det 5-1 till Steelers i inbördes möten.

6. Steelers har haft stora bekymmer med att täcka TE i år och Panthers har en av de bästa i Greg Olsen. Pass på!

Jag har faktiskt lite feeling för Panthers i den här matchen. Lite bakrädd dock gällande all-time stats, men Panthers +3,5 kan vara det vinstgivande draget. Jag spelar så hos 888sport , LeoVegas eller Unibet och får oddset 1,86.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip