Thursday Night Football med Steelers (7-5) mot Patriots (2-10). Ingen match man hoppar jämfota av glädje över direkt när det kommer till ”toppmatch”, då båda lagen har sett sådär ut genom hela året. I media är matchen döpt till ”årets absolut sämsta Thursday Night Football”. För mig är det en gåta att Steelers är 7-5, men det tillskriver jag bra coachning av HC Tomlin. När jag såg matchen tänkte jag direkt på underspelet. Under 30 ligger linan på och oddset är 1.90. Jag kommer plocka spelet under 31 till oddset 1.78 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Patriots har sett helt iskalla ut över hela året. Det har varit många skador som gjort sitt till, men offensiven med två formlösa QBs är bara sorgesam att ta del av. Det är som att se Jets spela offensiv också; det är fullkomlig ridå. Laget är 2-10 i regi Bill Belichick (som tillsammans med Vince Lombardi är NFLs bäste coach genom tiderna). När inte ens Belichick kan trolla, då kan ingen annan heller trolla. Patriots har förlorat fem raka matcher och är 1-4 på bortaplan. Som jag ser det är det; dålig roster, dålig struktur för unga icke-mobila quarterbacks, samt en salig otur med skador som ligger bakom 2-10. Caleb Williams kanske är svaret?!

2. Steelers QB1 Pickett är skadad och borta i 3-4 matcher. In kommer QB2 Mitch Trubisky som fortfarande är mest känd för att Bears trejadade upp i NFL-Draften och tog honom framför…Patrick Mahomes. Huvva. Nu får Trubisky chansen på hemmaplan mot ett av lagens sämsta lag. Om han bara kan kontrollera bollen kommer det gå fint.

3. Om Steelers vinner kommer de eliminera Patriots från slutspel. Det blir i sådana fall två år i rad, utan slutspel och det har inte hänt sedan 1999 och 2000 dvs. innan Tom Brady-eran. Vilket mörker.

4. Steelers outside linebacker T.J.Watt är en fröjd för ögat. Vilken spelare! Bara han är värd slanten att se matchen i afton. Han är nr 2 i NFL med 14 sacks (Mack är nr 1 med 15). Han har också tre forcerade fumbles. En tacklingsmaskin de luxe.

5. Patriots har, tro det eller ej, drabbats av ytterligare skadebekymmer inför den här outingen mot Steelers. Såväl Douglas, Boutte och Stevenson har tillkommit efter förra matchen. Det är alltså strax fler skadade spelare än hela spelare på Patriots roster. Det funkar inte.

6. Steelers kommer vinna den här matchen. Men frågan kvarstår; hur kan Steelers ligga på .500 med detta lag? Vid vinst över ännu sämre Patriots är laget 8-5 och jag kan inte tro att det är sant. Defense är bra. Offensiven bedrövlig. Coachningen är världsklass. Laget snittar 13 poäng framåt. Patriots snittar 12 poäng framåt. Jag kan fortfarande inte förstå…

Jag kommer spela U31 poäng totalt i matchen hos Unibet .com till oddset 1.78.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip