Sunday Night Football. Steelers vs Ravens. En grym matchup och dessa lag har mötts ofta. Steelers har vunnit 24 av 44 matcher lagen emellan och Steelers har vunnit de tre senaste matcherna.

Jag kommer spela Steelers -3 till oddset 1,91 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Steelers måste ta kontroll tidigt. Få igång Antonio Brown. Sätt Smith-Schuster i zonen. Ravens har sin bäste CB avstängd och skador på den näst bäste, vilket gör att Big Ben kommer kasta länge och långt idag. Det är den stora skillnaden mellan lagen. MEN Steelers måste göra poäng även i andra halvlek, annars blir det bekymmersamt, då Ravens är som allra starkast i andra delen av matchen.

2. 506 passing yards from Ben Roethlisberger 2017 mot Ravens, då Steelers vann med 39-38. Mest antal yards mot Ravens av en QB genom alla tider. Big Ben är ruggigt stark hemma på Heinz Field.

3. Ravens har varit obevekliga i red zone i år. 12 försök har gett dem 12 touchdowns. Enastående.

4. Steelers tackle Villanueva har spelat ruggigt bra. Big Ben har totalt fått tre quarterback pressures emot sig de första tre matcherna på 151 pass-blocking snaps. Villanueva snittar 98,3 i pass-blocking efficiency. Viktigt idag mot Ravens grymma pass rushers.

5. Steelers måste jacka upp sin secondary och här är CB Haden väldigt viktigt. 325 yards på lååååånga pass har tillåtits och det är inte OK. Steelers vet detta och måste rätta till detta idag för att vinna mot Ravens duktiga WR's.

6....och den stora orsaken till varför jag går på Steelers -3 idag är att idag kommer Antonio Brown få sin "breakout game" och säkerställa +100 yards och ett par TD's.

En grym match att vänta. Det blir tajt, men det är sällan Big Ben fallerar hemma på Heinz Field och idag är jag övertygad om att AB kommer få en fin kväll med tanke på Ravens "so-so secondary".

Jag spelar Steelers -3 till oddset 1,91 hos 888sport mm.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip