Speltips Steelers - Ravens

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2020-12-02 21:40
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 2.45
Tips: Claypool TD
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Fortsatt bra leverans på speltipsen; såväl Evans TD (Bucs vs Chiefs) och nu senast Carson TD (Seahawks vs Eagles) gjorde det de skulle. Nu tar vi nya tag.

Äntligen skall matchen mellan Steelers (10-0) och Ravens (6-4) avgöras. Notera att matchen påbörjas redan kl 21.40 svensk tid. Det är tredje gången som matchen har ändrats, men nu i afton kör vi och det blir en väldigt speciell outing, eftersom Ravens har totalt 21 spelar på "NFLs COVID-19 protocol list". De flesta av Ravens nyckelspelare är borta och då framförallt i offensiven; se QB Lamar Jackson och TE Andrews. För att nämna ett par. Det gör att Ravens kommer kasta in fd 2012 NFL Draft nr 2 Robert Griffin III som QB. En saga som började så himla bra för Griffin, men den dog tyvärr ut i Washington. Ett fantastiskt första år som sedan omvandlades till skadebekymmer och generella problem. Verkar vara en bra kille, men har den senaste tiden varit QB2 hos Ravens bakom Lamar Jackson. Griffin III spelade en match i fjol och det var mot just Steelers. Då landade han på 11/21 pass för 96 yards, ingen TD och en interception. Mot ett helt annat Steelers än det som han möter idag. Det kommer bli en lååååååååååång afton för Griffin III om min analys stämmer.

Jag kommer spela att rookie Chase Claypool i Steelers gör minst en TD i matchen till grymma oddset 2,45 hos Unibet, LeoVegas och Casumo.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Värt att notera:

1. Steelers defense är helt enormt för dagen. De kalls för "Steel seven". Inga fel görs; alla levererar. Steelers är 10-0 och med den statsen är de det 18 laget genom alla tider (se Super Bowl-era) .

2. Big Ben Roethlisberger's comeback har varit en dundersuccé. 24 touchdowns mot 5 interceptions - ligans bästa ratio. Hans arsenal på offense är framförallt WR-rookie Claypool som gjort alla rätt hittills. Nu har även Ju-Ju Smith-Schuster börjat finna sin form, vilket gör att Big Ben har många alternativ. Till denna outing är dock RB1 Conner borta, men RB3 Snell fyller in fint i springspelet = inget märkvärdigt tapp i min värld. Till dags dato är Steelers nr 4 i hela NFL vad gäller scoring offense. Notera det.

3. Tiden och matcherna börja sakta springa iväg från ett Ravens som var tippade att vara med och slåss om Super Bowl i år, men frågan är om det kommer kunna vara nog på tå för att lyckas leverera? Vi är i elfte timman så att säga och 6-4 är ingen bra stats plus att du möter Steelers i afton. Lägg därtill att halva laget är borta pga COVID-19. Förlorar Ravens idag är de eliminerade från att kunna vinna sin division. De kommer dessutom att hamna en match bakom Colts som håller det sista wild-cardet till slutspel. Notera det.

4. Steelers WR Chase Claypool och Diontae Johnson har förgyllt Roethlisberger's comeback. Kolla in deras kombinerade stats den senaste tiden. Helt enorm. 1 096 yards med 12 TDs till detta. Johnson har varit stekhet med två matcher i rad som genererat +100 yards i mottagningar. Lita på att Big Ben kommer ge sina gubbar chansen idag med tanke på att RB Conner är borta. Ravens defense är också skadeskjutet pga COVID-19. Det kommer bli bekymmersamt. Båda kan bli touchdowngörare. Jag väljer Claypool för han är mer av en komplett route-runner än Johnson. Han har också längden med sig i red zone. Notera det.

5. Steelers gör +29 poäng framåt i snitt per match. Laget snittar 347,8 yards framåt per match. Big Ben kasta för 245 yards per match. Steelers RBs springer för 102 yards per match. Det är ruggigt starka papper. HUR skall Ravens orka stå emot? Jag ser inte det. Jag kan inte se det.

Jag finner spelvärdet i att WR Claypool får många chanser i afton och till oddset 2,45 gör att göra en touchdown på ett COVID-19-drabbat Ravens känns tryggt. Spelet läggs hos Unibet, LeoVegas och Casumo.

/RoloMartins

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Steelers - Ravens
Spela på Speltips Steelers - Ravens
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
RoloMartins - 2 December 2020 - 13:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Burnley - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 2
1.99
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Tottenham - Liverpool
Fotboll - Premier League - 2 över 1,5 mål
1.95
01:00  NJ Devils - Philadelphia
Ishockey - NHL - 2
2.05
20:45  Torino - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.88

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming