Steelers (4-3) vs Titans (3-4). Två lag som känns "sådär" i år. Titans fick äntligen uppleva en bra genomförd match när QB hette Will Levis istället för Ryan Tannehill. Även veteran-ässet DeAndre Hopkins vaknade till liv med hela tre touchdowns. Om det var en engångeföreteelse eller inte får vi reda på i afton. Viktigt att direkt notera att Hopkins INTE tränade igår onsdag pga. tåskada. Steelers har fördel av hemmaplan, samtidigt som historien gällande Thursday Night Football berättar att just Steelers haft mindre lycka då. De är 11-13 genom historien, men samtidigt är de 2-1 mot Titans.

Jag kommer gå för underspelet här. Titans har varit under totalen i fem av sju matcher i år. Jag har svårt att tro det här blir en showdown och när Hopkins troligen är borta har Titans inte särskilt många bra offensiva spelare än RB Henry. Steelers har "letat" efter sin offensiv hela året. Jag plockar U37 poäng totalt i matchen till oddset 1.90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Det är en kort vecka för lagen och det är alltid tufft, oavsett motstånd. Kroppen får knappt läka innan ny match skall spelas. Men det är spelets regler och sammanhang. Båda lagen har som nämnts i ingressen sett "so-so" ut i år. Titans har även trejdat flera bra spelare (se Byard till Eagles) och Steelers har fått flera tunga skador i sin defensiv - se Fitzpatrick i secondaryn. Det här är två lag som knappt andats över .500 i år.

2. Titans vinst var clean mot Falcons även om inte Falcons är ett av de bättre lagen i ligan. Men QB2 Will Levis spelade exemplariskt och kastade hela tre touchdowns till WR Hopkins. Jag har dock svårt att Hopkins spela idag om han vilade igår, men jag låter det vara osagt. Titans offensiv möter en skadedrabbad secondary hos Steelers, där CB Wallace och safety Fitzpatrick är skadade. Titans QB Will Levis kommer prova att syna secondaryn snabbt.

3. Titans kommer i vanlig ordning ge RB Henry bollen. Ofta. I år har Henry sprungit för 526 yards med tre touchdowns på 120 löpningar. Det är ett snitt om 4.4 yards per löpning. Han var dock riktigt bra mot Falcons, där han sprang för 101 yards. Som helhet snittar Titans 115 yards på marken per outing. Med den statsen är de nr 13 i NFL. Steelers å sin sida tillåter 137 yards per outing på marken, vilket är bland de sämsta i NFL. Om inte Steelers koncentrerar sig på att få stopp på springspelet, lär Titans vinna komfortabelt. Det bör noteras att Steelers har gjort det bra mot just RB Henry över de två senaste matcherna lagen emellan. Totalt 127 yards över två fajter på 27 löpningar. Steelers vann båda dessa matcher.

4. Titans har förlorat samtliga tre matcher på bortaplan i år. De har också förlorat tre av de fem senaste mot Steelers.

5. Steelers har fortfarande inte bekräftat huruvida QB1 Pickett (det låter dock som mest troligt att han kommer spela) kommer spela i afton. Han klev av med skada på revbenen och QB2 Trubisky fick fortsätta spela. Bekymret är att Steelers inte får snurr på offensiven i red zone och det bidrar till stor frustration. Om de skall börja vinna matcher, måste de göra touchdowns från 20 yards och inåt mål. Det är inte svårare än så. Ha även koll på att Titans "bara" släppt in sju passade touchdowns under hela säsongen. Steelers offensiv har snittat låga 16 poäng per outing. Bara Raiders, Patriots och Giants som har ett lägre snitt. Huvva. QB Pickett har passat för 1 330 yards med fem touchdowns och fyra interceptions. 61% av passen har gått fram och hans snitt per kast är 6.7 yards. Det är sannerligen inte mycket att yvas över.

6. Steelers fyra senaste matcher har gått under totalen i fyra raka. matcher och i fyra av Titans senaste fem matcher. Viktigt!

Jag hoppas på en jämn och spännande match, men jag har inga stora förhoppningar på en "riktigt bra" fajt. Jag spelar U37 poäng i matchen till oddset 1.90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip