En av de mest viktiga positioner under Super Bowl LVII är respektive lags running backs och för mig har Eagles en fördel här, men spelvärdet ligger dock inte hos Eagles RBs, utan jag gillar Chiefs rookie Isiah Pacheco (plockad i sjunde rundan i årets draft) att nå +47,5 yards. Jag spelar det hos bet365.com till oddset 1.80.

Killen har varit en frisk fläkt för Chiefs i år. Han springer hårt och intensivt. Under sin rookie-säsong har han löpt 170 gånger för 830 yards med ett snitt om 4,88 yards per försök och adderat 5 touchdowns till det. Det är riktigt starka siffror och Pacheco har hjälpt sin QB Mahomes vid flera tillfällen och det är min känsla även i helgen.

Under hela sin collegetid på Rutgers gjorde Pacheco sig känd som en "workhorse". Han sprang för +500 rushing yards under de fyra år som han fanns på campus. När totalen samlades inför NFL-draften hade Pacheco 2 442 yards med 18 touchdowns över 44 matcher. Det som jag tror gjorde att Chiefs hade Pacheco på sin lista var att han levererade in all den här statistiken med en ganska fladdrig offensiv lina. Det måste noteras. Han fick smeknamnet - "a race car with no brakes".

Det som också fick många scouter att reagera extra på Pacheco var också hans explosivitet under NFL Scouting Combine, där han sprang 40 yard dash på 4.37. Inte illa pinkat.

Vi vet att QB Mahomes är banans bäste spelare och han kommer ha många tricks i sin påse under den här fajten. Jag är övertygad om att han kommer använda RB Pacheco med jämna mellanrum även om Eagles rush defense är riktigt bra.

Över totalt fyra kvarter borde Chiefs Isiah Pacheco nå minst +47,5 yards till goda oddset 1,80 hos bet365.com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip