Det är bara två matcher som spelas i afton, vilket gör att jag bjuder på ytterligare ett speltips (grundspelet finns redan upplagt och den djupa analysen finns där) och det är touchdowngörare. Det är ett i mitt tycke väldigt kul spel, men ofta väldigt svårt, eftersom de mest betrodda ofta är dubbelbevakade i red zone, samtidigt som det skapar förutsättningar för andra. En annan aspekt är huruvida lagen väljer att kasta eller springa in från 5-10 yardslinjen. Vi skall försöka reda ut detta nedan och försöka finna en bra touchdowngörare till ett vettigt odds i outingen mellan Texans vs Bills.

Jag gillar spelvärdet på att Bills QB Josh Allen springer in en TD. Allen ger 2,62 i odds hos bet365 . Jag kommer nypa det.

Värt att notera:

Allen har sprungit +20 gånger mer med bollen i år kontra 2018. Han har dock löpt kortare antal yards, men satt fler touchdowns, åtta mot nio. Han har varit som mest effektfull med de korta yardsen i red zone. Det innebär att Texans kommer få en hel del bekymmer med potentiella spel vid 1st and goal. Bills kan gå kort med sina RBs. De kan kasta kort mot Bills WR Brown och Beasley, eller då använda QB Josh Allens långa och stora kropp som går all-in själv.

Allen är en av få quarterbacks som verkligen vågar ta egna löpningar vid scrimmage line dvs kan korrigera spelet och springa själv. Han visade prov på det under fjolåret, då med en svagare offensiv lina än den han har i år. Det gör att Allen känns nyckfull för motståndarna och det gör att killen är svårläst.

Jag kommer spela på att QB Allen själv springer in en touchdown till oddset 2,62 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip