Houston Texans (6-5) gästas av pånyttfödda (fem raka segrar) Denver Broncos (6-5) i en riktigt rolig matchup. Jag hade räknat bort Broncos fullständigt efter 1-5. Jag var helt övetygad om att HC Sean Payton skulle storstäda och börja om på nytt. Han har gjort en del korrigeringar, men framför allt har hans spelare blivit skadefria och sedan "tror" Broncos att de kan vinna alla matcher. Nu möter man ett Texans som har varit riktigt bra redan nu (min feeling är att de kommer vara som allra bäst inom 1-2 år). HC Ryans kan säkert vinna COY-award som han hanterat sitt första år i Houston. MEN. Titta noggrant på QB C.J. Stroud. Vilken spelare! Han har haft en otrolig utväxling över de senaste 4-5 matcherna och verkligen tagit ett tydligt kliv framåt. Jag gillar hur lätt han rör sig och sedan har han en arm som kan kasta vidunderligt långt i tuffa lägen. Fascinerande!

Jag kommer gå på Texans med vinst med minst ett FG och tar -2.5 till oddset 1.74 hos Unibet .com. De är laget att slå!

Värt att notera:

1. QB Stroud är den förste rookien i NFLs historia som haft +300 passade yards i fyra raka matcher. Notera det! Han är nr 2 i NFL med 3 266 passade yards. Killen är 22 år...

2. Broncos har som sagt gått från ett av ligans sämsta lag de första sex matcherna till att nu har fem raka vinster. HC Payton är en given del i den framgången. QB Wilson har också skött sig, MEN merparten av den kredd som strösslas över Broncos nu, den skall Broncos offensiva lina ha. Den har varit remarkabelt bra på slutet. Visst; de har investerat rejält i den inför säsongen, men det är först nu resultaten verkar komma. De har också lutat sig mot klassisk Payton-fotboll; spring ofta, vara effektiva på third downs och i red zone.

3. Jag ser redan nu fram emot dullen mellan Texans WR-rookie Dell kontra Broncos CB McMillian. Två spelare med absolut toppform! Håll utkik här.

4. Broncos har spelat fyra av sina fem senaste matcher på hemmaplan. Notera det.

5. Det jag gillar med Texans är att truppen är så ung, vilket gör att "de inte förstår" hur bra de spelat i år. Ni greppar.

6. Broncos QB Russell Wilson har spelat klart bättre i år. Han har 20 touchdowns mot fyra interceptions. Han kanske inte lyser som han en gång gjorde med Seahawks, men han spelar bra. Det är det viktigaste. HC Payton är också en duktig coach.

7. Texans måste direkt utnyttja Broncos största svaghet som är att stå emot springspelet. Här är de sämst i hela NFL när det gäller antal yards. Samtidigt har QB Stroud visat sig ruggigt effektiv med sina långa och avgörande pass mot WR Dell och WR Collins.

Jag kommer gå på Texans på hemmaplan. Jag har följt QB Stroud nära på slutet och jag tycker det var små detaljer som gjorde att Texans fick stryk senast. Jag spelar Texans -2.5 till oddset 1.74 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip