Jag blev imponerad över bägge lagens senaste outing, där bl a Texans körde över habila Titans med 57-14; låt vara efter ett antal skador på Titans nyckelspelare. Oavsett; de gjorde det riktigt bra! Rookie-QB Watson har visat att han duger på högsta nivå och för Texans som frejdade upp för att plocka Watson har äntligen fått en QB som kommer var funktionell under många år framöver. Ett bra val. Jag högaktar Watson; framförallt som människa. Killen gör storvulna saker vid sidan av planen som sänder rätt signaler. MEN...jag är övertygad om att Chiefs kommer vara numret för stort i kvällens sena match.

Jag kommer spela Chiefs -1 till goda oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Chiefs har vunnit fyra raka segrar och spelat formidabelt. Redskins var suveräna mot Chiefs senast och jag var helt övertygad om att Redskins skulle avgå med segern, men icke. Chiefs ville annat. De visade en sjuk inställning och vann matchen den tuffa vägen. Det gillar jag.

2. Chiefs springspel med rookie-RB Kareem Hunt har varit superhett och laget leder hela NFL i rushing yards per outing med 164, vilket är imponerande. Texans å sin sida ligger på plats nr 14 med 96 yards. Det är en väsentlig skillnad och viktig att notera.

3. QB Smith för Chiefs har aldrig spelat bättre boll än vad han nu presterar. 405 yards per outing = wow! Smith leder ligan i completion percentage med 76,0. Han leder också passer rating mot blitz med 158,3 samt overall passer med 124,2. Han har åtta touchdowns mot inga interceptions. Imponerande! Orsaken till varför är han för första gången i sin karriär har sådant exceptionella vapen att tillgå; sin RB Hunt som balanserar offensiven. Sina WR's som exv. Hill som skiner varje helg. Sin TE Kelce som är kanske ligans 1-3 bäste TE. Det finns vapen. Det finns en trygghet. Det finns ett lugn.

4. Det kommer bli spännande att se Chiefs secondary med suveräne Peters mot Texans starka wide receivers Hopkins och Fuller. Något säger mig att Peters kommer vinna fajten mot Hopkins.

5. Ha koll på Chiefs andra halvlek och då särskilt den fjärde quartern. De har varit ohyggligt vassa i slutfasen av matcherna och verkligen avgjort på ett rekorderligt sätt mot riktigt bra lag som bl a Patriots, Eagles, Chargers och Redskins.

6. Avslutningsvis måste jag nämna kanske en av ligans bästa pass rushers i form av Justin Houston. Hans spel i år har varit exceptionellt. Fyra sacks på sina första matcher säger en hel del.

Jag kommer spela Chiefs -1 inatt och det är jag helt trygg med. Klart att laget kommer dippa i någon match framöver, men inte inatt. Jag spelar -1 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip