Texans vs Colts. Det är första matchen i wild card-rundan och det är sannerligen en match som heter duga. Det är också två lag som i stort sett var borträknade efter sex omgångar. Bägge lagen hade då 1-5 i ryggen, men en strålande avslutning på säsongen tog dem bägge till slutspel och det är två värdiga lag som kommer inleda slutspelet.

Jag tror stenhårt på en Colts-vinst ikväll och hävdar att oddssättarna har fel spelfavorit. Jag spelar money line till oddset 2.02 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Värt att notera:

1. Texans har fått lite skadebekymmer på slutet, men notera att QB Watson levererat 68% i completion rate (pass/mottagning). Han har också 26 touchdowns mot nio interceptions. Han är sjukt mobil och en superstjärna i vardande. Lägg sedan till kanske hela ligans bäste WR i DeAndre Hopkins. Killen är rankad tre i antal mottagningar (115), han är rankad tvåa i antal mottagna yards (1 572) och nr fem i mottagna touchdowns.

2. Colts har en fantastisk offensiv lina. Den är lika ung som strålande. Nu börjar slutspelet och snittåldern på den offensiva linan är 25,6 år = väldigt ung. Vad är det jag vill säga? Jo, att nerverna initialt kanske är utanpå tröjan. MEN jag lägger inget större värde av det, utan jag är helt inne på att QB Luck styr sitt lag som han vill. Luck är en bättre quarterback än Texans Watson. I nuläget i alla fall. Det lag som skyddar sin QB bäst har en fördel. I detta fall är Colts vida överlägset.

3. All-time stats mellan Texans och Colts berättar att Colts leder den med hela 26-8, vilket är starka papper.

4. Colts har sett väldigt starka ut på slutet med hela fyra raka segrar. Luck spelar som en Gud tack vare sin offensiva lina. Texans Watson har däremot bekymmer med sin lina, då de inte riktigt mäktat med motståndet på slutet.

5. Colts har över säsongen bara släppt till färre än 20 sacks. Texans å sin sida var det enda laget i NFL som tillät +60 sacks.

6. QB Luck har i år kastat för 4 593 yards med 39 touchdownpass (nr 2 i hela NFL). För mig är han och Colts offensiva lina de två saker som väger över till Colts fördel.

Jag tror stenhårt på en Colts-vinst ikväll och hävdar att oddssättarna har fel spelfavorit. Jag spelar money line till oddset 2.02 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip