Texans-Cowboys. The Governor's Cup of Texas. Texans är favoriter att vinna den här matchen, men det kommer bli tajt. Jag hade faktiskt förväntat mig mer av Texans än det jag sett hittills. QB Watson är den som får godkänt än så länge, men det är fler som behöver jacka upp offensivt; både RB Miller och WR Hopkins. Nu vann Texans sin första seger senast och förhoppningsvis börjar laget forma sig. Cowboys har inte heller imponerat. Det är bara RB Zeke Elliott som håller den högsta nivån hittills. Jag förväntar mig mer av dessa två lag.

Mitt spel blir under 47,5 gjorda poäng till oddset 1,70 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. QB DeShaun Watson har 1 246 yards för sju touchdowns och fyra interceptions. RB Miller har 225 yards och 0 TD. Slutligen WR Hopkins som har 30 mottagningar för 443 yards och 2 TD's.

2. Texans snittar 24 poäng per match. De springer i snitt 123 yards. De snittar 290 yards per match. Om vi vänder på kuttingen tillåter Texans 27 poäng per match. De tillåter 94 yards på marken och 280 yards i luften. Det är statistik som inte håller. Det blir inget slutspel för Texans med den statistiken. Vi såg dock en ljusning senast.

3. Cowboys då? Ja; ljuset i mörket för Cowboys är springspelet, där Zeke Elliott springer som aldrig förr och han gör det väldigt, väldigt bra. Nu möter dock QB Prescott och RB Zeke Texans tunga, tunga defense som i nuläget är NFLs nr 9. Jag tror Prescott får en tuff outing med tanke på Watt och Clowney. Zeke har 426 yards hittills, vilket är riktigt bra. Senast vid vinsten över Lions hade Elliott 152 yards på 25 carries. Det såg riktigt bra ut, men Lions är inte Texans...

4. Texans QB Watson har blivit sackad totalt 17 gånger och det är inte OK. Det som jag dock gillar är att Watson är ruggigt mobil och kan rädda en hel del spel tack vare sin snabbhet i fötterna.

5. Texans Watt har 5 sacks hittills i år. Han har vaknat nu. Pass på, Cowboys.

6. Cowboys har spelat två bortamatcher i år och är 0-2.

Den här matchen har Texans en bra chans att vinna, men inget av lagen har imponerat hittills. vilket gör att jag kommer spela under 47,5 gjorda poäng till oddset 1,70 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip