Thursday Night Football och vi får se en match mellan två lag som har sjukt många skador i nuläget. Det största bekymret har Dolphins, där ordinarie QB Tannehill är borta och reserv-QB är Osweiler.

Jag kommer spela på under 45 totalt gjorda poäng i matchen hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen till oddset 1,90.

Värt att notera:

1. Texans QB Watson har två sjukt vassa WR's i form av Hopkins och Fuller. Totalt har Watson satt 74 av 110 pass till detta tandempar. Totalt 1086 yards. Det har gett sju TD's och tre interceptions.

2. Dolphins har en riktigt vass secondary i form av Howard och McCain plus att rookie safety Fitzpatrick. Dessa har hela 11 interceptions i bagaget, vilket är NFL-leading. Det kan göra att QB Watsons försök att nå Hopkins och Fuller blir svårare.

3. Både Texans och Dolphins har haft det tufft även via marken. Texans har i snitt 3,7 yards per rush (159 försök hittills). Det är magert. Dolphins Drake och Gore känns dock lite rappare än Texans.

4. Texans vs Dolphins har mötts totalt åtta gånger. Texans har starka 7-1.

Som sagt i ingressen; det lär bli tunt framåt, då respektive offensiver är hårt drabbade av skador. Jag spelar U45 totalt gjorda poäng till oddset 1,90 hos 888sport .com, LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip