Texans tar emot Dolphins hemma i Houston. Två lag som enligt mig har lyft sig radikalt från i fjol. Texans är i en rebuild, men laget har en grym management, en grym stab runt sina spelare och är ett bra lag. I första matchen fick unge QB Stroud chansen i ett par drives och var OK; inte mer. Texans blev bättre när QB2 David Mills kom in. MEN det var viktigt för den unge Stroud att få känna på NFL. Idag är jag övertygad om att han får inleda igen för att sedan åter lämna över till QB2 Mills och veteranen QB3 Keenum som får spela en hel del fotboll. Från 2022 hade Texans i stort sett allt att önska, men idag vill i alla fall jag se att de får bra snurr på sitt springspel och att de yngre orutinerade receivers får chansen.

Miami Dolphins är en contender om alla får vara friska. Om du har WR Tyreek Hill på din planhalva, då är du ett bra lag. Så duktig är han. Just Dolphins behöver vara en nivå upp i år, eftersom de spelar i den tuffaste divisionen av dem alla; AFC East med Bills, Jets och Patriots. Allt måste fungera och i fjol gick Dolphins till slutspel, trots "fattiga" 9-8. I år räcker inte det. Dolphins har en riktigt stark offensiv med ovan nämnda Hill och med en QB i form av Tagovailoa. Extremt viktigt att Tua får vara frisk i år. Då kommer Dolphins vara ett lag för slutspelet.

Det som fattades för laget i fjol och som måste ha stärkts upp i år är deras offensiva lina och deras d-line. Båda dessa skill positions var magra 2022 och om Tagovailoa skall stå upprätt måste den offensiva linan vara stark och ha ett bra djup. I kvällens outing får vi se back-ups, men rösterna från training camp säger att Dolphins ser fullt godkända ut hittills. När det kommer till den defensiva linan var den märkbart svag i fjol och tillät 23,5 poäng bakåt i snitt per match. Det håller inte för något lag. Ett stort aber för dem att CB Ramsey gått ner skadad. Jag tycker inte att Dolphins håller absolut bäst klass i sin division gällande sin secondary. Dolphins kommer spela såväl QB2 Mike White som QB3 Skylar Thompson i den här outingen. Det är två starka reserver som har vanan att driva offensiven fort framåt.

Jag kommer spela Dolphins moneyline till oddset 2,20 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Texans och Dolphins kommer båda ha med sina starters idag enligt deras HC's.

2. Texans QB Stroud vet vi har allt som krävs för en långvarig QB i den hör ligan. Han kommer börja spela idag igen. Notera det. Han måste bara få chansen att bli varm i kläderna.

3. Dolphins kommer komma heltaggade ut till den här matchen efter sin svaga inledning senast. Min feeling är att HC McDaniel kommer testa ett antal starters idag.

4. Såväl Texans som Dolphins har sina RBs per kommitté dvs. de skiftar ofta running backs för att optimera varje löpning per egenskap av sina RBs.

5. Dolphins mest viktiga fas i afton är tudelad. För det första vill de se poäng på tavlan, vilket gör att deras starters kommer få spela ett antal snaps. Det andra är deras secondary som behöver balanseras.

Jag spelar Dolphins moneyline till oddset 2.20 hos Unibet , eftersom de har det bättre laget även på B- och C-nivå.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip