Texans (1-5) vs Packers (4-1). Båda lagen kommer från en förlust. Texans lyckades förlora mot Titans på övertid och det var en sur förlust. Packers mötte Bucs med Brady senast och det var en outing som Rodgers och hans mannar hade en chans att "stänga" med en väldigt tidig ledning, men istället för mer poäng vid 10-0 kastade Rodgers bort bollen och momentum skiftade till Bucs fördel. Konstig match. Bucs gjorde 38 raka poäng. 38 (!).

Jag är övertygad om att förlusten för Packers senast blir ett wake-up call och de som kommer drabbas är Houston Texans. Jag kommer spela Packers -2,5 till oddset 1,71 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Texans borde ha vunnit mot Titans senast. Laget visade moral genom att kriga sig tillbaka i matchen, trots att de låg under med ett par touchdowns initialt. QB Watson är en fantastisk spelare. Han gjorde sin bästa match den här säsongen och levererade in 335 yards, fyra touchdowns. Hans passing percentage var impeccable. Han 28/37 pass, vilket är riktigt bra. Till dags dator har Watson kastat för 1 786 yards med 13 TDs. Det enda han behöver skärpa till är att säkerställa sina interceptions. Hittills har han kastat bort hela 5 bollar och det duger inte.

2. Texans offensiv har varit vettig. Watson har fått till sin trio med Fuller, Cooks och Cobb. Fuller har 28 mottagningar, 455 yards och fyra TDs till det. Cooks har 27 mottagningar för 367 yards och 2 TDs. Slutligen Cobb som har 22 mottagningar, 277 yards och 2 TDs. Det största bekymret för Texans är deras defense och det låter märkligt att säga det med tanke på hur många år som Texans just dominerat i defensiven. De har tillåtit 30,3 poäng per game och nu senast mot Titans, då det borde ha stängt matchen, tappade in hela 15 poäng. De har dessvärre en rejält tunn trupp pga många skador i defensiven. Johnson, Hargreaves III, Armstrong. Lägg därtill ytterligare tre linebackers och safety Moore Jr. borta.

3. Med vetskapen ovan och att QB Rodgers vill bevisa att hans säsong 2020 inte motsvarar spelet mot Bucs kommer Packers studsa tillbaka idag. Texans defense är ett av NFLs sämsta och mot den kirurgiskt säkre Rodgers vad gäller att lägga pass låter det som att Packers kan få en suveränt fin outing vad gäller offensiven. Räkna med minst +30 poäng från Packers sida.

4. Packers springspel snittar 139,4 yards per game emedan Texans rushing defense tillåter mest yards i hela NFL med 177,5 yards per outing. Det innebär att Packers playbook kommer stå helt vidöppen med förslag på hur deras offensiv skall kunna trycka till Texans. Både genom luften (Texans har ett sargat secondary) och möter Aaron Rodgers. När även Aaron Jones, RB i Packers får sin tid på marken = HUR skall Texans kunna stå emot?!

Nej; kontentan är att Packers talang som lag över samtliga nyckelpositioner ÄR en klass bättre än Texans. Vi kan inte blunda för det. Packers kommer vinna den här matchen, utan tvekan. Jag väljer att spela Packers -2,5 till oddset 1,17 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip