Mitt andra spel är på Indianapolis Colts som hemma på Lucas Oil Stadium tar sig an divisionsrivalen Tennessee Titans. Även om Titans har ett talangfullt lag har de fullständigt fallit sönder under säsongens andra halva. Jag fortsätter alltså spela mot laget som blev utklassat av Kansas City Chiefs förra veckan. I den matchen kastade Chiefs QB Matt Cassel för 314 yards och 3 TDs på grund av en obefintlig passrush från Titans sida. Skulle det se likadant ut på bortaplan mot Peyton Manning kan man ana utgången.

Det verkar som att Titans har slutat spela hårt för sin HC Jeff Fisher som dessutom överväger att vila delar av sin åldrade starting lineup för att lyfta fram yngre spelare.
För tre veckor sedan möttes lagen i en match som inte på något sätt var så jämn som slutresultatet 30-28 till Colts indikerar. Tennessee har täckt spreaden i 2 av sina 8 senaste matcher, däribland senast de mötte Colts.

Indianapolis har allt att spela för då man förmodligen kommer behöva en vinst för att ta sig till slutspelet via divisionsvinst före Jacksonville. Colts har vunnit fyra raka matcher mot Titans och jag tror de förlänger den sviten enkelt på söndag.

Colts -9,5 finns till 1,90 hos Ladbrokes. Matchen börjar 22.15.


This is the stats tab
This is the post tip