Titans (8-3) defense har jacket upp en nivå över sina två senaste outings. Idag får vi se om det håller i sig. OM så är fallet kan Browns (8-3) få det jobbigt. Samtidigt har Browns ett defense som vid maxleverans kan stoppa Titans offensiv. MEN det som kommer sticka ut är lagens springspel, där vi får se flera äss på banan. Titans Henry mot Browns Chubb och Hunt. Det kommer springas ofta och gärna. En annan match i matchen är den mellan lagens QBs; Tannehill och Mayfield. Något säger mig att det kan bli många poäng...

Jag kommer spela över 51 poäng gjorda totalt i matchen till oddset 1,74 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Det luktar shootout och flera "boom-boom spel".

Värt att notera:

1. Titans RB-äss Henry har snittat 114,3 rush yards per outing den är säsongen. Killen är som ett ånglok och han boostar alla i laget med sitt sätt att springa. Han ger också den normalt trygga QB Tannehill flera options i sin spelbok. Titans offensiv är svårstoppad; på marken och i luften. Tannehill snittar 237,1 passing yards per game. Han har 23 TDs mot 4 INT. Han spelar nästan "äckligt" korrekt och är nr 6 i hela NFL vad gäller statsen offensivt.

2. Browns QB Mayfield är alltid exemplarisk när han möter lag som är sämre än .500 (sämre gäng helt enkelt). Till dags dato är han 7-0 med en completion percentage om 66,3%, 13 TDs, 2 INT och en passer rating på svindlande 111,4. MEN när han möter lag som är +.500, då har han det genast mycket svårare. Då sjunker nivån drastiskt. 53,8% i completion percentage, 4 TD, 5 (!) INT och en passer rating om 64,3. Den här statistiken är väldigt talande för mig. Mayfield skiner alltid mot sämre lag, eftersom han då får mer tid i sin passningsficka. Idag möter han Titans och räkna med en tuff outing och framförallt måste han snabbt få ur bollen från sina händer. Mayfield har dock ett av ligans bästa RB-tandem i Chubb och Hunt. Det kommer hjälpa. Notera dock ovan info.

3. Browns RB-äss är Nick Chubb och han har snittat +5,5 yards per löpning i samtliga sju matcher som han spelat i år.

4. Titans Henry och Browns Chubb är nr 1 och nr 2 i hela NFL vad gäller rushing yards per game. Browns har dessutom 2017-års rushing champion i Kareem Hunt, vilket gör att matchen "in the threnches" eller på marken kommer avgöras här. Hur skall Titans få stopp på ett tvåhövdat monster?! Något säger mig dock att coach Vrabel kommer till den här matchen extremt väl förberedd på just detta.

5. En stats som jag gillar är Titans RB Henry och hans december-form. Han levererar bättre än jultomten på julafton! Han har spelat hela nio matcher över de senaste två åren i december och facit är häpnadsväckande; 194 löpningar för 1 174 yards med 14 touchdowns. Hur det gick för Titans totalt sett i dessa nio matcher? Jo, 7-2...

Jag spelar att det blir över 51 totalt gjorda poäng i den här matchen till oddset 1,74 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Om jag skulle spela matchen rakt av är Titans -2 ett riktigt bra spel.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip