Titans (4-5) står inför en riktigt tuff matchup under söndagen, då de möter kanske ett av NFLs bästa lag när samtliga nyckelspelare är på plan, Kansas City Chiefs (6-3). För Titans blir det extra jobbigt, då QB Mahomes kommer tillbaka på planen, samt att ev DE Frank Clark kanske spelar. Chiefs är ett bättre lag än Titans och för mig har Chiefs en mycket tyngre offensiv än Titans och för mig är detta ett enkelt val; Chiefs vinner.

Värt att notera:

1. QB Mahomes är tillbaka. Fjolårets MVP är äntligen tillbaka efter sitt problem med sitt knä. För Chiefs betyder det allt. Mahomes har till dags dato en completed pass rating på 65,1% med 2 186 yards och 15 TDs. Starka papper!

2. Chiefs Hill är ligans högst rankade WR med 90,5 i betyg. Till denna start med Mahomes som skipper. Pass på för långa bollar. Notera också att Titans bäste cornerback Butler är borta resten av säsongen pga fotskada. Inte bra alls för Titans.

3. Chiefs run defense var deras svaga punkt i början av säsongen, men nu har laget rättat till det. En fröjd att se DT Nadi spela fotboll. Hans andra år i Chiefs och killen blir bara bättre och bättre.

4. Titans är väldigt ojämna. Laget har bänkat sin QB1 Mariota för QB2 Tannehill, trots det har deras offensiv "bara" lyckats skrapa ihop 18,7 ppg. Om vi jämför det med Chiefs skiljer det hela 10 poäng per match - 28 ppg.

5. Den sista och kanske mest viktiga stats som finns till denna start är att Chiefs är 4-0 på bortaplan.

För mig är detta en bra chans för Chiefs att sakta återta sin position som "het contender" i NFL. Mahomes tillbaka. Hill tillbaka på allvar och laget lyfter sig en nivå på bortaplan. Jag spelar Chiefs -4,0 till oddset 1,70 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport och anser det vara hela omgångens bästa spel.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip