Titans vs Colts. Matchen där reserverna får all yta i afton. Ingen ordinarie QB på bägge sidor. Titans är storfavoriter att vinna fajten, men jag vill notera att Colts har haft det mycket lätt för Titans sedan 2008. Colts har 16-1 mot Titans, varav de elva senaste har gått i Colts favör med vinst.

Jag kommer spela under 48 poäng i den här matchen och det beror på att bägge lagen och då framförallt Titans kommer prova springa merparten av sina spel. Hos Unibet .se finner jag oddset 1,70 och nyper det.

Värt att notera:

1. Bägge lagen har verkligen börjat sådär och det har att göra med skador. Colts väntar på att sin guldgosse Luck skall bli klar och Titans väntar på sin QB Mariota att komma tillbaka. Just nu spelar bägge lagen med reservfolk på de mest viktiga positioner.

2. 16-1 i matchserien mot Titans. Det är som sagt Colts facit. Ha det i åtanke.

3. Colts har gett upp i snitt 32 poäng per match. Med den statistiken ligger de helt sist i hela NFL. Här vet jag att coach Pagano kommer agera på ikväll.

4. Titans kan vara rätt matchup för Colts i afton. Titans snittar på 22 poäng gjorda framåt hittills och släpper å andra sidan in 28 poäng per match. Likadant här: Titans ledning kommer lägga mycket fokus på att inte ge upp så mycket poäng.

En match som kommer avgöras på marken och springspelet. Det lag som kan svara upp bäst här vinner matchen. Jag har feeling för få poäng inatt och spelar under 48 poäng till oddset 1,70 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip