Håglösa Titans (7-8) tar sig an ett av NFLs bästa lag i form av Cowboys (11-4). Ett lag har förlorat fem raka matcher och har hela 11 (!) spelare på skadelistan, varav flera nyckelspelare. Det andra laget ser bara bättre och bättre ut och har få skador.

Jag kommer gå på Cowboys i afton. Alla förutsättningar är tilltalande för just Cowboys. Jag spelar på QB Prescott att kasta för mer än 234,5 yards till oddset 1,87 hos Unibet.

Värt att notera:

1. Cowboys QB Dak Prescott satte 24 av 24 försök för 300 yards med 3 TDs vs. zone coverage mot vassa Eagles senast. Enormt bra!

2. Titans fick stryk av svaga Texans senast och har fallit ihop fullständigt över den andra halvan av säsongen. De har nu fem raka förluster och har dessutom 11 spelare borta från matchen med bl.a. QB Tannehill och RB1 Henry. Det ser allt annat än ljust ut.

3. Om Cowboys vinner mot Titans och därefter besegrar Commanders i vecka 18 innebär det att de äntrar slutspelet med att ha vunnit sju av sina åtta senaste matcher. Snacka om momentum! De har utöver allt ovan möjligheten att vinna NFC East och har en chans att vinna nr 1 seedning i NFC. Håll i hatten.

4. Det jag gillar mest med Cowboys 2022 är att de är det enda lag som besegrat såväl Eagles, Vikings och Bengals. Tre lag som alla har +11 vinster på säsongen. De har också fem vinster mot lag som vunnit minst åtta matcher under säsongen. Det säger en sak; Cowboys är ingen bluff i år. Notera det.

5. Titans defense har tillåtit 19 TDs via pass den här säsongen.

6. Cowboys har snittat 27,3 poäng framåt på bortaplan i år. Det känns som en evighet sedan Titans ens snittade +20. Lite elakt kanske, men deras offensiv har haltat betydligt på slutet.

Som sagt, Cowboys kommer vinna matchen utan prut. Linan ligger en aning högt, men det finns två riktigt fina spelvärden. Det första är Prescott över 234,5 passade yards. Han borde göra det i sömnen. Det andra spelvärdet är QB Prescott över 1,5 passade TDs.

Jag väljer att spela Ö234,5 passade yards till oddset 1,87 hos Unibet.

God fortsättning!

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip