Titans (6-6) mot Jaguars (4-8) är Thursday Night Football. Räkna in med en shootout, eftersom vi får se ligans lag nr 28 och nr 24 gällande den offensiva delen av fotbollen. Bägge lagen har haft stora, stora bekymmer med offensiven. Lagen möttes senast i september och då vann Titans med 9-6. Jaguars bröt sin svit med fem raka förluster genom att slå Colts senast med...håll i dig...hela 6-0! Det var Jaguars topp 3-defensiv som vann den matchen. RB Fournette var avstängd = offensiven var lika med noll. Titans har dock fortfarande chansen att nå slutspel genom comebacken mot Jets senast, men deras offensiv har varit svag också.

Jag kommer spela under 39,5 poäng hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen till oddset 1,76.

Värt att notera:

1. Som sagt i ingressen; bägge lagen har stora bekymmer med att producera poäng framåt. Det är därför jag kommer spela under 39,5 gjorda poäng idag.

2. QB2 Kessler hos Jags är en time manager dvs han är duktig på att ha koll på klocka och precisera sina spel för bästa möjliga "tidsmoment". MEN Kessler är 1-8 i karriären, då han startat en match.

3. Jaguars RB-stjärna Fournette är tillbaka efter en match avstängning. Han kommer att få springa mycket i afton, men som sagt; han springer rakt in i NFL's topp 3 defensiv.

4. All-time stats mellan lagen berättar att Titans har fördel med 27-20.

5. QB Mariota för Titans är 5-2 i intern statistik mot Jaguars.

Jag är helt övertygad om en low-scoring-game och väljer att spela under 39,5 totalt gjorda poäng till oddset 1,76 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip