Titans (1-1) tar emot Patriot (1-1) i säsongens sista preseason.

Här har oddsen skiftat en aning och det med rätta. Patriots var tidiga favoriter, men linan har svängt och det har att göra med QB1 Mac Jones - han kommer vila. Samtidigt kommer rapporter från Titans som berättar att QB2 Levis kommer vila pga lättare lårskada, vilket gör att vi kommer få se QB3 spela en del. MEN. Titans kommer till en början att spela sina starters, vilket Patriots gjorde i föregåede outing. För mig innebär det att Titans, på hemmaplan, med QB1 Tannehill, tidigt kommer sitta i ledning och sedan är jag övertygad om att de håller den ledningen matchen igenom.

Jag spelar Titans -1 till oddset 1,90 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Patriots har i vanlig ordning ett topp 5-defense och dessa har fått spela i de tidigare matcherna. Räkna med vila på de bästa.

2. Patriots värvade RB Zeke Elliott för en kortare tid sedan och känslan är att han kanske får testa 1-2 snaps, men HC Belichick är just Belichick = du vet aldrig vad som kan hända. Vore dock kul att se Elliott springa ett par spel.

3. Titans kommer spela sina starters, samtidigt som Patriots offensiva lina har varit sådär hittills. När de nu dessutom skall spela "backups" har jag svårt att se dem scora poäng på tavlan. Gör man inga poäng; då vinner man inga matcher heller.

4. Jag ser fram emot att se nyförvärvet WR DeAndre Hopkins som många trodde skulle välja Patriots efter en lyckad pitch. Det kom dock aldrig något kontraktsförslag och valet föll sedan på Titans. Hopkins är fortfarande en av de bättre receivers som ligan har.

5. Patriots offensiv är fortfarande "a work in progress" och när vi vet om att backups kommer spela, då har jag som sagt svårt att se Pats stå emot Titans.

Jag spelar Titans -1 till oddset 1,90 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip